Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Persembe viop gece seansi basliyor
    Bist 130 a vurursa sasirmam linki inceleyin ustadim

https://www.paramedya.com.tr/amp/400...e-acik-kalacak
    Yaaa hani 125 olmaz diyordun. Şimdi diyorsun 130[emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alıntı Originally Posted by buskas Yazıyı Oku
    dur daha ben gcm forex'in arayanlarını anlatmadım
    antalya'damısız çok güzel şehir beğeniyorum falan lafa giriyorlar zorla viop'a sokacalardı beni ya.
    Ya aslinda viop en iyisi ama onda sans faktoru cok one cikiyor...birde ufak ufak yapiyorsun kazandiriyor
    Yuklu girdimi gidiyor
    Resmen kumar

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Yaaa hani 125 olmaz diyordun. Şimdi diyorsun 130[emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Burak olmaz diyorum yine
    Ama bak turkiyede ilk defa uygulanacak bir sisteme geciyoruz ve etkisini kimse bilemez...bu forumda benden baska rakamlarla konusan varsa yazsin...dedigimin her zaman arkasindayim...

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Persembe viop gece seansi basliyor
    Bist 130 a vurursa sasirmam linki inceleyin ustadim

https://www.paramedya.com.tr/amp/400...e-acik-kalacak
    Gece seansının fonlara etkisi şöyle olacak.
    Gece seansı ertesi güne yansıtılacak.Yani Piyasa spot 18 viop 18.15'te bitecek.

Saat 19'da yeni VİOP seansı başlayacak.23'e kadar devam edecek.Bu seansta sadece endeks vadeli işlem sözleşmeleri (BIST 30, BIST Banka, BIST Sınai, BIST Likit Banka ve BIST Banka Dışı Likit 10) için işlem yapılabilecek.23'te oluşan fiyatlar ertesi güne yansıtılacak.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Gece seansının fonlara etkisi şöyle olacak.
    Gece seansı ertesi güne yansıtılacak.Yani Piyasa spot 18 viop 18.15'te bitecek.

Saat 19'da yeni VİOP seansı başlayacak.23'e kadar devam edecek.Bu seansta sadece endeks vadeli işlem sözleşmeleri (BIST 30, BIST Banka, BIST Sınai, BIST Likit Banka ve BIST Banka Dışı Likit 10) için işlem yapılabilecek.23'te oluşan fiyatlar ertesi güne yansıtılacak.
    Tamam bunlarda bisti belirleyecek😀😀😀

Ayrica saydiklariniz deneme suresi icin
    Hedeflenen yil icinde tamamen gece seansina gecmekmis

6. Çok alakasız bir şey yazacağım. Eurobond fonu aldığım gün , 10 gun kadar once, iş bankasından mesaj geldi, aramişlar da. Ama mesguldum ve açamadım. Mesaj şunu diyor: artık yatırım danismani veriyoruz size. Adı soyadı şu. Şubesi telefonu bu. Böylece artık danismanimiz oldu, insan kendini nitelikli görüyor

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya aslinda viop en iyisi ama onda sans faktoru cok one cikiyor...birde ufak ufak yapiyorsun kazandiriyor
    Yuklu girdimi gidiyor
    Resmen kumar
    ben düşüşte ertesi gün ödenecek tutardan dolayı soğudum viop'tan.
    birde baya adamı ekrana kilitler viop o kadar dalmak istemiyorum bu işlere, hisse işine dahi girsem çıkamam diye korkup hiç bulaşmadım.

totalde 250k varsa , 70k ile girilir viop'a %20 düşeceğini hesaplayıp 140k üstüne tamamlamak gerekicek.

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Çok alakasız bir şey yazacağım. Eurobond fonu aldığım gün , 10 gun kadar once, iş bankasından mesaj geldi, aramişlar da. Ama mesguldum ve açamadım. Mesaj şunu diyor: artık yatırım danismani veriyoruz size. Adı soyadı şu. Şubesi telefonu bu. Böylece artık danismanimiz oldu, insan kendini nitelikli görüyor
    😀😀😀😀😀bizim icin siz hep niteliklisiniz ustadim

Sayfa 628/1001 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •