Sayfa 636/1001 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu iste bir is var ama cozemedim
    Tcd haric hangi fon bu forumda meshur olsa millet girince getiri cakiliyor

Okt
    Acc
    Eib
    ..
    Aynen öyle oluyor.
    Aldıkları fonları övenler kendi ayağına sıkıyor gibi oluyor.

2. YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Kardeslerim
    Sakin gaza gelmeyin ama teknik derki
    Momentum olustu
    Cosku guzel
    Sarhos olmadan icin
    Bundan sonraki cikislar daha sert olacak...aman allahim 150k ya nisana kadar varacagiz sanirim...bu sunu da gosteriyor
    Duzeltmeler hafif hasarli gececek...ve daha seyrek olacak...ytd
    Ek 24044

Sarhoşluk [emoji857][emoji857][emoji857]

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu iste bir is var ama cozemedim
    Tcd haric hangi fon bu forumda meshur olsa millet girince getiri cakiliyor

Okt
    Acc
    Eib
    ..
    Ben geçen hafta EIB'ye girdim 2 gün sonra çıktım artık iflah olmaz o fon 😀
    Borsa +4.5 , siz 0.3 getirdiniz utanmadınızmı tarzında mail yazdım yoo utanmadık diye geri döndüler 😀

EIB'ten bir şey çıkmaz bu saatten sonra bu fonlar memur fon'ları gibi sabit / statik veya hafif eksi giden borsada iş görürler. Boğa piyasası fon'u değil bunlar. Faiz düştükce bu fonların pili bitti hissede veya türevde sıfırlar ve nedense genelde borsanın düşüşüne pozisyon açıyorlar ona göre konumlandırıyorlar kendilerini.

Bana da olmustu ole ama eleman fon filan bilmiyo, kod bilmiyo isimden bile fon bulamiyo. hanima fon portfoy yaptim iki gunde zor aldi. ilk gun sisteme giremedi yada sistem aksadi vb

Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Çok alakasız bir şey yazacağım. Eurobond fonu aldığım gün , 10 gun kadar once, iş bankasından mesaj geldi, aramişlar da. Ama mesguldum ve açamadım. Mesaj şunu diyor: artık yatırım danismani veriyoruz size. Adı soyadı şu. Şubesi telefonu bu. Böylece artık danismanimiz oldu, insan kendini nitelikli görüyor
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Oyle gozukuyor.cikis a inaniliyorsa hisse icerikli lerde risk alinmali.her kes kendine gore tabi.ytd
     Alıntı Originally Posted by buskas Yazıyı Oku
    Ben geçen hafta EIB'ye girdim 2 gün sonra çıktım artık iflah olmaz o fon [emoji3]
    Borsa +4.5 , siz 0.3 getirdiniz utanmadınızmı tarzında mail yazdım yoo utanmadık diye geri döndüler [emoji3]

EIB'ten bir şey çıkmaz bu saatten sonra bu fonlar memur fon'ları gibi sabit / statik veya hafif eksi giden borsada iş görürler. Boğa piyasası fon'u değil bunlar. Faiz düştükce bu fonların pili bitti hissede veya türevde sıfırlar ve nedense genelde borsanın düşüşüne pozisyon açıyorlar ona göre konumlandırıyorlar kendilerini.
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sizin 200bin usd para niz mi var kardes
    nitelikliler cogaliyo forum da

Alıntı Originally Posted by Didi Yazıyı Oku
    Eurobond fonlarını inceledim 2018 e baktım doların çok gerisinde kalmış, bende eurobond aldım yıllık yüzde 13 veriyo dolar cinsi kupon da yıllık yüzde 10 şekerbank eurobondu
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7. Aramızda Serbest fon'a giren nitelikli arkadaşlar varmı ? 🙂 Getirileri baya uçukta her gün işlem yapmayıp pusuya yatan fonlardan sanırım , 1 milyon haricinde kullanma şansımız yok sanırım bunları.

8. En az alım 200k olduğu için soruyosunuz, yok 30k eurobond aldım, aracı kurumum parçalayıp satıyor

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    sizin 200bin usd para niz mi var kardes
    nitelikliler cogaliyo forum da

Sayfa 636/1001 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •