Sayfa 652/1001 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    tacirlerden hesap açsam ve bıraksam portföyü onlar yönetse bende uğraşmasam nasıl olur
    Enaz 500k istiyorlar

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Buda son durum

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Burak kardesim
    Bugun de arti 2 atarmiki 😀😀😀

3.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Borsada 3 ve 6 Ocak'da yaşanan sert düşüş sonrasında yaptığım hesaplamada Örneğin MAC, TKD, EID gibi hisse yoğun fonlar ile TCD yi karşılaştırdığımda yaptığım hesaplama sonucu en az düşüş yaşayan fon olmuş. Getiride de en fazla getiren fon. Ancak düşüşlerde bu tür fonlar insanın vücüt kimyasını bozuyor. Karekter yapınız uygunsa sorun yok. para kazanayım derken sağlığı kaybetmek de var. Yani bu tür fonlar için çelik gibi sinir yapınız, sabırlı bir kişiliğiniz gibi özellikleriniz olmalı. Bu yazdıklarım sizin şahsınıza yönelik değil. Genel olarak düşüncelerimi söylüyorum. Bol şanslar.
    düşüşlerde full sağlam durmak / hiç takmamak çok zor.
    ama bu sefer biraz uzun vadeli düşünüp girdim , gezi olayları zamanındada borsaydım 20.000 puan falan gibi düşmüştü 5-6 ay hiç piyasalara bile bakmadım bıraktım öylesine hiç moralimi bozmadım sonrasında beklediğimin karşılığını aldım.

ben param korunsun faiz gibi getirisi olsun diye fon almıyorum amacım biraz + gelir elde etmek.
    bu yüzdende diğer fonlar benim için uygun değil, açıkcası diğer fon'lar piyasanın hakkınıda veremiyor.

ben paramın yarısını feda edebilirim bunu söyle düşünelim bir işe girdik ve para kazanmak istiyoruz batabilirizde buda aynı.
    ayrıca acil para ihtiyacım yok 2-3 senede dursa beni etkilemez borsada, o yüzden piskolojiyi sağlam tuttuktan sonra zararla karşılaşmak zor gibi.
    zaten borsada en önemlisi teknik ve taktikten ziyade sabır ve piskoloji.

herkes için hayırlısı / bol kazançlı bir yıl olsun.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Burak kardesim
    Bugun de arti 2 atarmiki [emoji3][emoji3][emoji3]
    Tcd su an 1,5. 2 olur herhalde[emoji1]

Alıntı Originally Posted by buskas Yazıyı Oku
    düşüşlerde full sağlam durmak / hiç takmamak çok zor.
    ama bu sefer biraz uzun vadeli düşünüp girdim , gezi olayları zamanındada borsaydım 20.000 puan falan gibi düşmüştü 5-6 ay hiç piyasalara bile bakmadım bıraktım öylesine hiç moralimi bozmadım sonrasında beklediğimin karşılığını aldım.

ben param korunsun faiz gibi getirisi olsun diye fon almıyorum amacım biraz + gelir elde etmek.
    bu yüzdende diğer fonlar benim için uygun değil, açıkcası diğer fon'lar piyasanın hakkınıda veremiyor.

ben paramın yarısını feda edebilirim bunu söyle düşünelim bir işe girdik ve para kazanmak istiyoruz batabilirizde buda aynı.
    ayrıca acil para ihtiyacım yok 2-3 senede dursa beni etkilemez borsada, o yüzden piskolojiyi sağlam tuttuktan sonra zararla karşılaşmak zor gibi.
    zaten borsada en önemlisi teknik ve taktikten ziyade sabır ve piskoloji.

herkes için hayırlısı / bol kazançlı bir yıl olsun.
    [emoji106]

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    likit fonlarda bu günkü sıtrateji nasıl olabilir acaba? kvba devam mı? yoksa ppf'ye mi geçsek? fikri olan var mı?
    Kvba devam.

7.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Tcd su an 1,5. 2 olur herhalde
    hekts su koyvermezse Kral bugün de 2 yapar gibi..

Perşembe Faiz indirimi 5 ve 10 yilligi etkilermi.
    Son düzenleme : paramanya; 14-01-2020 saat: 14:18.

Sayfa 652/1001 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •