Sayfa 289/864 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon
Arama sonucu : 6910 madde; 2,305 - 2,312 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1. şu anda aramıza çok değer verdiğim akrep dostumu görüyorum...açıkçası onun da klimasan hakkındaki düşüncelerini çok merak ediyorum...kendisi temel ve teknik çok başarılı bir arkadaşımız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. klimasandaki yatırımcıları artık öldürsen de klimasandan ayrılamazlar...bir arkadaşın da dediği gibi zaten hangi hisseye baksan %10-30 aralığında çıkış yaptılar son 4 iş günü içinde...şu anda çıkmayan tek bir hisse kalmış oda klimasandır..

hektaş neredeyse %30 çıktı ,teknosa %40 civarı çıktı..elinizi rastgele bir hissenin üzerine koyduğunuzda o hissenin en az %10 çıktığını görürsünüz...bundan sonrası inada bindi...

spek kardeş bence fazla zorlama..artık ne kadar çıkarabileceksen çıkar da milletten bedua alma...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Ömürden yiyeceğiz ama şu anda 20/2/2020 olsa idi...Bakalım kağıt ne olurdu? Zamana karşı savaşıyoruz...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul-Rize
    Gönderi
    2,127
    Moraliniz bozulmasın ama şu anda hisseden para çıkışı 817,521,tl.olarak görülüyor.
    Yükselen endekste madem beklentisi var hisseyi niye satarlar ki. ben anlıyamadım. /ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Spek diğer hisseler ucuz iken istediğini yapabilirdik belkide yani satardık ama onlar uçtu gitti , sen ve biz uzun süre daha buradayız anlaşılan 😂😂😂
    Rahat olun uçuşa az kaldı , rötar yapmazsa eğer 😂

6. https://m.borsagundem.com/haber/klim...-oyunu/1463244

arkadaşlar bu gün borsa gündem klimasana değinmiş...eurobond kurnazlığını dile getirmiş...-11 milyon eurobondlardan zararın olduğunu yazıyorlar...spk göreve...

7. brezilyalı fonun da geçen gün yüklü satması bana şüpheli görünüyor...adamlar bir işler çeviriyor gibi....

8. Vallahi herşey planlı , her oyunu oynuyorlar millet satsın diye haberde geliyor böyle , toplama bitince yatırıma başlıyoruz haberi vb , herşey planlı gidiyor 👏😂😂

Sayfa 289/864 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389789 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •