üstadım piyasa kimseyi beklemiyor maalesef. fatih kardeşte kendimi buluyorum. ilk tcd alışımı ağustos sonlarında yaptıktan sonra sanırım 4 kez falan satıp daha yükseklerden almak zorunda kaldım. son hatamı da iran olayında yaptım ama şükür ki yüzde 4 yükselişten önce yerine koyabildim. sanırım özellikle de düşüşlerde fazla heyecan yapıp panikleyiveriyoruz. halbuki ille de satacaksak trent değişimi olup olmadığına odaklansak çok daha mantıklı olacak ama en ufak bir düşüşte duygularımıza hakim olamıyoruz. her ne kadar duygulara gem vurulmaz dense de duygulardan ziyade mantığımızı ön plana alabilirsek bu tür hataları daha az yaparız diye düşünüyorum.
Tuncay tursucu; "130-140 beklenir, satma zamanı değil stoploss belirleyip tutma zamanı"
15 dk gecikmelison durum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tahmini hisse dagilim tablosunda dun TKF -0.39 ile gunu kapatmisti. Fakat bugun tefasdan baktigimizda gunluk getirisi 1,0299. Saniyorum TKF hisse dagiliminda buyuk degisiklik var
dün sabah tcd alım vermiştim, uzun zaman sonra ilk defa eksi getirdi bizim alışımız da ona denk geldi, yarın yine düşüş olabilir yarın için de vermeyi düşünüyorum. gerçi borsanın daha gidecek yeri var mı onu da tam bilmiyoruz ama bu ortamda risk almadan kazanamayacağız anlaşılan.
Yer İmleri