Originally Posted by 10lukhisse Risk yoksa mevduat, Mevduat x2 ise mecbur risk olacak. Originally Posted by traderpanda mevduat harici risksiz getiri diye bir olay mevcut değil risk seviyenizi belirlemeniz gerekiyor. Originally Posted by mrfatih üstadlar daha iyi bilir ama ZPC-TPF-EIB-EIC-OSD-YAC-IBB gibi fonlar popüler Satisi t+2.3 olanlari sevmiyorum eib ve eic kendini duzeltirse full girerim .osd ve tpf iyiymis takibe aldim .
Originally Posted by paramanya Satisi t+2.3 olanlari sevmiyorum eib ve eic kendini duzeltirse full girerim .osd ve tpf iyiymis takibe aldim . 2side T1 yazıyor
Originally Posted by mrfatih 2side T1 yazıyor Satışta; Yac t3, zpc ve ibb t2 . osd tpf eib eic t1 Birde birşeyi anlamadım tefasta alis satis saati 17.30 olan t1 fonu saat 13.30 u gecerse ertesi gun almis gibi mi sayıyor.
Originally Posted by paramanya Satışta; Yac t3, zpc ve ibb t2 . osd tpf eib eic t1 Birde birşeyi anlamadım tefasta alis satis saati 17.30 olan t1 fonu saat 13.30 u gecerse ertesi gun almis gibi mi sayıyor. eib ve eic için saat 12:30 dan önce talimatta T1
Forum Rules
Yer İmleri