Eğer bu yıl büyüme 3,5 -5 çıkacaksa enflasyon %12,5 -13 arası çıkar o da herşey iyi giderse içte ve dışta çıkabilecek en ufak terslikte bu rakamları millet rüyasın da görür.
Eğer bu yıl büyüme 3,5 -5 çıkacaksa enflasyon %12,5 -13 arası çıkar o da herşey iyi giderse içte ve dışta çıkabilecek en ufak terslikte bu rakamları millet rüyasın da görür.
Ne geri kaldi hep onu anlamaya calismak lazim..
Sira ona da gelecek illa ki..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
2020 Nisan sonuna kadar herşey belli olur kötü bir durum da bürüt faizler tekrar %17,50 bono faizleri 16,50 ye kadar çıkar bu rakamlar normal senaryo bunun üstünü düşünmek bile istemiyorum eğer dolar Şubat 15 e kadar 6,05 i taban yaparsa işte o zaman alarm zilleri çalmaya başlar
Hiç bir medya haber yapmıyor. dul yetim yaşlı ihtiyaç sahiplerinin 3 aydır maaşları yatırılmıyormuş. İstedikleri kadar toz pembe göstersinler ülkeyi. bist.ti yukarı çekerek ekonomi düzelmez.
2018 eylül ayı ile 2019 eylül ayını kıyaslıyoruz dersek ben %15 rakamına katılırım. Yanlış demem. Pazara gittiğimde de 1000 lira yerine 1150 lira harcıyorum doğrudur. Mesela ev kiraları çok artmadı ev fiyatları çok artmadı atıyorum.
En çok alkol ve sigara arttı onların dışında 2018 eylül de zaten hayat çok çok pahalanmış idi üstüne 2019 eylüle kadar %15 daha kötüleşmiş olması normal derim. Alkol koyuyor o ayrı onu da yurt dışından tedarik ediyorum artık fahiş boyutlara geldi zamlar.
Yer İmleri