Sayfa 911/1001 İlkİlk ... 411811861901909910911912913921961 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 7,281 - 7,288 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya yuru git oglenden sonra gel
    Tte alim zamani vs yaz...anca zirvala
    Seni muhatap almiyorum artik...
    üstadım yine durduk yere adama sataşıp polemik yarattınız dün o kadar şey boşuna yazılmış anlaşılan. siz vip miop yazıp 8 postluk sayfanın 4 ünü işgal etme hakkını kendinizde görüyorsanız diğerlerininde yazdıklarına karışma polemiğe açma veya hesap sorma hakkınız olmamalı

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Benden fikir alarak alim yada satim yapmiyorsan ben de neyim ������

Bu sana son cevabimdi
    Simdi git cafede haber paylas
    Trendyoldan cek nasil dusurulur vs onlari yaz kardesim
    Noldu at yarışına benzemiyor mu söylesene hadi çok bilmiş senin bildiğin bir şey varsa ne olayım...
    Mevduat da takılıyordun dolar da zarar ediyordun birde millet alay ediyordu yerde yatıyor diye çektik buraya seni kendini bir şey sanmaya başladın at yarışına başladın sallıyorum ama tutuyor diyorsun bir gün tutmaz görürsün dün diyorsun ya çiçek atıyorlar bana kafana taş atarlar buda son mesajım düzgün şeyler yaz katkı yap konuya fazla konu dışına çıkma.
    Bu başlıkta kavga ettiğin kaç kişi oldu saydın mı hiç neden başkaları kimseyle kavga etmiyor de hep kavga atışma olunca sen oluyorsun bir düşün.

Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    üstadım yine durduk yere adama sataşıp polemik yarattınız dün o kadar şey boşuna yazılmış anlaşılan. siz vip miop yazıp 8 postluk sayfanın 4 ünü işgal etme hakkını kendinizde görüyorsanız diğerlerininde yazdıklarına karışma polemiğe açma veya hesap sorma hakkınız olmamalı
    Ben mi satastim?
    Yanli dusunme
    Allah sorar hesabini

4.  Alıntı Originally Posted by kairos07 Yazıyı Oku
    Çok fazla yazışma yok bence. Polemik hariç tek bir yer su an için yeterli diyorum. Arada goygoy iyidir.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
     Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    konuşmaların büyük çoğunluğu hep fonlarla ilgili.polemikler dışında gayet iyi gidiyor.ayrı başlığa gerek yok bence de
     Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Ben de arada bir goygoycu kesinlikle karşı değilim. Zaten o bile, burada konuşulan konu dahilinde oluyor. Arada bir stresi azaltıyor. Askeri bir nizam olmaması iyi. Ama işin içinde kuş, marul vs girince ve karşılıklı polemik olunca kötü oluyor. Polemige maruz kalan kişiler yazmıyor ve biz o gorus ve bilgileri okuyamıyoruz. O sebeple polemik olmadan tek başlık olabilir şeklinde görüş bildireyim.
    Sayın arkadaşlar. Bu polemiklerin hep aynı kişinin sağa sola sataşmasından çıktığının farkında değil misiniz ? Polemik konusuna gelince, bir süre yazmayıp bir kaç gün önce başlığa döndüm. 1-2 tablo göndereyim dedim. Vay efendim geçmiş tabloların ne faydası var diye tekrar saldırıya başladı. Bunları neden görmüyorsunuz ? Geyik serbest, geçmişe yönelik analiz, tablo yasak mı ? Nickim Kartal diye, kaç mesajında kuşlara aldırmayın yazdı bu şahıs. Sorunca da beni kastetmediğini söylüyor. Biraz da kendinizi sürekli sataşılan bizlerin yerine koyun lütfen.

Ayrı başlık açalım demiyoruz. Sohbet, muhabbet için ayrı başlık var zaten. Oraya yazılsın diyoruz. Adam siz oy kullanamazsınız demeyi dahi kendinde hak görüyor.

Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Sayın arkadaşlar. Bu polemiklerin hep aynı kişinin sağa sola sataşmasından çıktığının farkında değil misiniz ? Polemik konusuna gelince, bir süre yazmayıp bir kaç gün önce başlığa döndüm. 1-2 tablo göndereyim dedim. Vay efendim geçmiş tabloların ne faydası var diye tekrar saldırıya başladı. Bunları neden görmüyorsunuz ? Geyik serbest, geçmişe yönelik analiz, tablo yasak mı ? Nickim Kartal diye, kaç mesajında kuşlara aldırmayın yazdı bu şahıs. Sorunca da beni kastetmediğini söylüyor. Biraz da kendinizi sürekli sataşılan bizlerin yerine koyun lütfen.

Ayrı başlık açalım demiyoruz. Sohbet, muhabbet için ayrı başlık var zaten. Oraya yazılsın diyoruz. Adam siz oy kullanamazsınız demeyi dahi kendinde hak görüyor.
    Kartal uzatma
    Varsa gelecege ait bilgin paylas
    Yoksa kulis yapma

Hedefler devamlı yükseliyor.

https://twitter.com/foreksturkey/sta...098758656?s=21

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hacim cok sig
    Halkbanka guvenmeyinnnnnn o sisiriyor
    Thy salarsa hepsi salar...

Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Hedefler devamlı yükseliyor.

https://twitter.com/foreksturkey/sta...098758656?s=21