zülfü abi bıraktı buralar ıssızlaştı, abi işlem yapmasan da bize ışık vermeye devam etsen
zülfü abi bıraktı buralar ıssızlaştı, abi işlem yapmasan da bize ışık vermeye devam etsen
Kısaca 149875 151300 bandından devam ediyor..
Her yeni zirveye gapla yaklaşan pala ne alemde görecez
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
149975 önemli seviye
YAZIP ÇİZDİKLERİM
YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
Nasipte shorttanda iyi para kazanmak varmış ya...
Bundan sonrası tufan
Gap i mal yedirebilmek için mi yaptılar
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
Selametle.....
Çıkışta korele olduğu global piyasalar da bir düzeltme başlatmış olabilir. dax ta son küçük çıkış b dalgası ise c i yaparken bize de en az ucundan yansıyabilir...
YAZIP ÇİZDİKLERİM
FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
Selametle.....
Güzel gelişmeler oluyor, yapılar oturuyor..
Sahol ve aselsan'a başkaları da katıldı. Yakın izleme lazım haftaya.. Umarım vakit bulurum. Aksi gibi metastock'ta sıkıntı yaşıyorum evde.
Bu programı kullanan var mı acaba? Yoksa herkes matriksti idealdi tam motorize mi olmuş durumda!
148.125 önemli bir seviye
YAZIP ÇİZDİKLERİM
FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
Selametle.....
Spot 30. Biraz daha sabır, çok güzel bırakan kağıtlar olacak.
Yer İmleri