İPTAL EMİRLER..her zaman söylüyorum, asıl yogunlaşmamız gereken husustur. 6.40 daki 15 bin lot alışı SİLDİ şimdi..
İPTAL EMİRLER..her zaman söylüyorum, asıl yogunlaşmamız gereken husustur. 6.40 daki 15 bin lot alışı SİLDİ şimdi..
Orge alcatel ve kutpo benim nazarımda iyi temel verilere sahip 3 sitket. İlk bilançoda kar düşükde gelse diderleei gayet iyi kaya gibi sağlam ama kısa vadede beklentim var mi? Hayır. 6.36 yı bir görsün bakalım tepki gelecekmi ilk durak burası.
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 aylık dönemden bahsediyorum toplam kaynak 335.874.141(2016/12) 347.215.640 (2017/3)
fark 11341
Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !
anladımda kardeş sen kağıdın en son boşluğu 5,50 kalmış buda yaklaşık yüzde 15 eder zarar ise 9 liradan alan adam için yüzde 30 bu filmin benzeri krdma yapıldı 6 aybekletti bak şimdi ne durumda iki günde aldığını verdi demem o ki kağıt diplere gelmiş sen çıkıyon kağıdı kötülemeye başlıyon burda bir tuhaflık yokmu madem öyleyse bilançodan sonra çıkıp açklayaydın ya yokeğer ben şimdi gördüm diyorsan vur kaççı teknik oynarım diyorsan bilançodan sanane temelle kısa vade oynanmaz yok uv diyorsan bu kadar boktan kağıda niye bulaşıyon yok bulaşmam diyorsanda burdakileri çoktamı seviyon şimdi geliyon negatif pompalıyon
ytd deli saçmasıdır
bugünlerde bu tahtanın ekranını kapatıp temiz hava bol gıda almakta fayda var..çok uzun sürmeden toparlayacağını düşünüyorum, çok ustaca mal çekiyorlar tahtadan..malı çektiklerinde tekrar yukarı yapacaklardır, bu sefer hedefleri de daha yukarılar olur..fazla böyle yazıp görüş açıklayınca da kişisel sataşmalar, sebepsiz anlamsız sidik yarıştırmalar oluyor, izleyenler için de keyif vermiyor.. herkese bol kzançlar..
Sayın teft parayı vadeli sepet de değerlendirdikleri bilançonun ne tarafında belirtilmektedir.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen hwmen toparlanmaz bencede
F1453 plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ARKADAŞIM SEN NE KÖTÜLEMESİNDEN BAHSEDİYOSUN, YAZDIKLARIMI OKUMUYOR MUSUN ? TAM DA SENİN GİBİ OKUDUGUNU ANLAMAKLA ALAKLI SORUNU OLAN ÜYELERİ BELİRTMİŞTİM Kİ SEN CIKTIN BAK. KAGIDI KÖTÜLEDİĞİM FALAN YOK. İLK YAPTIGIM BİLANÇO VE GELİR TABLOSUNDAKİ RAKAMLARI VERMEK OLDU. BU RAKAMLAR NE İSE ONU YAZDIM, BEN O RAKAMLARI DEGİŞTİRİP KÖTÜLEYEMEM. İKİNCİ YAPTIGIMDA TAHTANIN DERİNLİĞİNE, TAHTADAKİ GRUBA DÖNÜK FİKİR PAYLAŞIMI İDİ. BUNUN DA OLUMSUZ DEGİL OLUMLU OLDUĞUNU, ANCAK TAHTADA PARA KAZANMAK İÇİN ÇOK SABIRLI OLUNMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEYİP DURDUM. SEN ARTIK NE ANLADIYSAN, BENİM ANLATABİLECEĞİM SENİN ANLAYABİLECEĞİN KADARI İLE SINIRLIDIR. lütfen başkaca da bir sataşma olmasın, bekleyenlerin sabredenlerin, bu derinlik izleyenlere dönük tuzaklara düşmeyenlerin tahtada kazançlı çıkabileceklerini düşünüyorum..tekrardan bol kazançlar..
Yer İmleri