=).. hepsi oluyor.. ozelden soranlar burdan baksın.. 40 dedim gelid.. ihracat açıldığı an 3 basamklılara yol alır.. 2021 .. sabreden kazanır..
kottan çıkmayı soran arkadaş için;
Öncelikle Eaton Ulusoy u alırken kote kapanmak istiyorum diye açıklama yapmıştı ama yeterli hisse çağrıya gelmedi..Şirketi büyütürken bu potansiyelli KY ile paylaşmak istemiyorlardı..Bu sebeple bu hisse de sürekli kapanacak algısı var. Fakat anlaşılan oki bizi içerde tutarak kapanmak istemiyor. çünkü şuana kadar çoktan kapanabilirdi.. Amerikan şirketi olduğu içinde çok normal. KY riskini içerde almaz..
dolasımdaki pay %6,31 gözükmekle beraber imtiyazlı hisse olduğu için şuan kontrolde %95 in ustundeler. Kap a da aciklama yaptilar
%98 icinde yaklasik 3.2 m tl hisse lazim
şuan 95in üzerinde oldukları için isterse kota kapatabilir. 1 aylik ort dan Cagri yapar. çağrıya vermezsen kapalıda eatona ortak olursun=) .çağrıda verme Zorunluluğun yoktur.
kazara geri alım açıklayıp 3.2 m lot toplamayı başarabilirlerse zorunlu cagri yaparlar ve isterse de zorunlu olarak hepinizin malini alir. Ky yatirimciyi atarak sirketin 100 de 100 une sahip olur. Istemezsede zorunlu cagri sonrasi borsaya acik olmaya devam eder.
kurallar böyle iken amerikan firmasının KY içerde bırakıp kapanmayacağı yönünde görüşüm vardı ki nitekim öyle oldu.(daha önce yazmıştın yine bu forumda)
Şuan kota kapansalar bireysel olarak ben çağrıya mal vermem.. Eatonla ortak olurum...

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri