Levenk Kirca'nin miras birakmasi gibi.
Temettulerinizi de boyle bir guzel ham yaparlar.
Hani soyle kuzucuk buzagicik kedicik hesabi yapiyordunuz ya...
Simdi sercecik, bitcik, pirecik hesabi yaparsiniz!
Levenk Kirca'nin miras birakmasi gibi.
Temettulerinizi de boyle bir guzel ham yaparlar.
Hani soyle kuzucuk buzagicik kedicik hesabi yapiyordunuz ya...
Simdi sercecik, bitcik, pirecik hesabi yaparsiniz!
Osmanım oraletim senin lot altı hisselerin üste tamamlanır yani kentsel dönüşümde ki imar artışına benzer bişey olur örneğin 10 lotun 1000 lot olur geri kalanlar 10 bin lot üzeri olanlar 100 lira iner. 6.45 lira olan soda veya 5 lira olan şişe 3.36 olan trakya fiyatına iner ehheeeee
Bu kafa ile böyle olur ahahahahhaaaa
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Oyak böyle yaptı..Yakın örnek var ...ordada çimentolar ortadan kalktı mardin oldu.boşa heveslenmeyin derim...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
epeydir hem şişe ve soda hisselerimi birleştirmeyi düşünüyordum. kendimi duble batakta hissettiğim bir dönemde çok iyi oldu. Sayın büyüklerine hürmetlerimi sunarım. beni bir dertten kurtarmış oldular. sağolsunlar.
Bu aksam nobette kim var? Kulcunun bilancosu 2'de gelir hep.
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
Az önce blomberg te Tuncay Turşucu birleşme için bağlandı konuşmasının sonunda yarın SODA için olumlu bir açılış olur dedi Anadolu ve Denizli cam için olumsuz bir açılış olur dedi
Yer İmleri