Sayfa 410/899 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Levenk Kirca'nin miras birakmasi gibi.

Temettulerinizi de boyle bir guzel ham yaparlar.

Hani soyle kuzucuk buzagicik kedicik hesabi yapiyordunuz ya...

Simdi sercecik, bitcik, pirecik hesabi yaparsiniz!

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Osmanım oraletim senin lot altı hisselerin üste tamamlanır yani kentsel dönüşümde ki imar artışına benzer bişey olur örneğin 10 lotun 1000 lot olur geri kalanlar 10 bin lot üzeri olanlar 100 lira iner. 6.45 lira olan soda veya 5 lira olan şişe 3.36 olan trakya fiyatına iner ehheeeee
    Bu kafa ile böyle olur ahahahahhaaaa

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

3.  Alıntı Originally Posted by toibek Yazıyı Oku
    O nasıl oluyor,şirketin tüzel kişiliği sonlanıcak ortada şirket kalmıyack,
    Ben şirket hissesini son 30 gine göremi vericem hissemi,

Şirketin değerlemesi,özsermaye değeri bir tarafa,asıl öncelik son 30 günlük rakam,

Tabiki nedemek,bu iş buladar kolysa indirsinler her bir şirketi 1 2 milyar tl piyasa değerine ordan alsınlar yazsın birde son 30 günlük çağrı diye

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Oyak böyle yaptı..Yakın örnek var ...ordada çimentolar ortadan kalktı mardin oldu.boşa heveslenmeyin derim...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. epeydir hem şişe ve soda hisselerimi birleştirmeyi düşünüyordum. kendimi duble batakta hissettiğim bir dönemde çok iyi oldu. Sayın büyüklerine hürmetlerimi sunarım. beni bir dertten kurtarmış oldular. sağolsunlar.

Bu aksam nobette kim var? Kulcunun bilancosu 2'de gelir hep.

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yani şu olay o kadar saçma ki. Yatirimciyla dalga gecmek. Hangi ulkenin saat dilimine gore yolluyolar pes dogrusu.

Neyse sirketler.birlessin de ben de alirim.artik bu tek hisseyi. Bir tasla 5 kuş.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    yemisim artik kulcuyu, en kotu ihtimalle sahibine 6.30 dan veririm isin sonunda; alsin nasil munasip buluyorsa oyle yapsin. yukselirse arada baskasina da uygun fiyattan veririm. kuller kullere karisti..
    ---------------
    Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla

8. Az önce blomberg te Tuncay Turşucu birleşme için bağlandı konuşmasının sonunda yarın SODA için olumlu bir açılış olur dedi Anadolu ve Denizli cam için olumsuz bir açılış olur dedi

Sayfa 410/899 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •