Sayfa 427/899 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    Su grubun arasindan en iyisi diye soda sectik, 2 denedir tekkeyi bekliyoruz basimiza gelene bak. Digerleri uctu, bu yine geriden takip ediyor.

Gelelim sadede simdi, bana uzun vadeli soda gibi bir senet lazim. Hem ucuz, hem potansiyelli, hem döviz fazlasi var, hem bedelsiz temettu verecek vs. Varsa oneriler ozel mesaj atin lutfen

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hiçbir uzun vadeci bu haberden memnun olmaz ve sanıyorum hepsi senin sorduğun soruyu soruyor şuan.

Ama şu var ki bulduğumuza bile zorla çöküyor adamlar , yenisini bulsak dahi ona nasıl güveneceğiz.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    belki yakın takip edemeyen arkadaşlar vardır. seans açıldığında sodayı aşağı bastılar, sonra bir haber geldi ve yukarı sürdüler. o haber neydi:
    birleşme rasyosunun hesaplanmasında piyasa
    değeri, İNA, varlık değeri ve piyasa çarpanları olmak üzere 4 yöntemin kullanılacağını,
    değerleme raporlarının 2 ay içerisinde yayınlanacağını ve yasal
    süre olan Ağustos ayının sonuna kadar da birleşme işlemlerinin tamamlanacağı belirttiler.
    yani sadece defter değerine bakılmayacak. bu da soda yı değerli kılıyor. sadece biraz daha toplamaları lazım.
    Emsalimiz olan hisseler neler arkadaşlar. Sasa, sdsn falan mı? Bilmiyorum hiç takip etmedim . Onların carpanlari da dikkate alınacak o halde .

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    Su grubun arasindan en iyisi diye soda sectik, 2 denedir tekkeyi bekliyoruz basimiza gelene bak. Digerleri uctu, bu yine geriden takip ediyor.

Gelelim sadede simdi, bana uzun vadeli soda gibi bir senet lazim. Hem ucuz, hem potansiyelli, hem döviz fazlasi var, hem bedelsiz temettu verecek vs. Varsa oneriler ozel mesaj atin lutfen

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bence Galip in kağıtları ''muhteşem'' (trampın ifadesi ile) uzun vadeli, iş bankası gurubu gibi, hem potansilli, hem temettü veriyor hemde bedelsiz, yetmezse çeyrek altın takviyesi yapıyor, her ne kadar şirketlerin sahibi olan kendisi firarda ise de olsun son derece güvenilirdir.
    geyik haaaa
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ya dostum biz seninle yan yana gelsek , hayata yüzde 90 aynı bakıyoruz, söylediklerinden ziyade üslubun bana ters geliyordu ama boşver. Geçmiş geçmişte kaldı. Şimdi böyle çok sıcak mesajlar yollamayalım, yoksa NSYDN 'in ne diyeceğini biliyorum. '' YENİ BİR AŞK DOĞUYOR '' )
    Yahu Dimitri, "seni unlu yapacagim" demistim vaktinde. Ben sozumu tutarim. Listeye de 1 numaradan soktum yani! Parodi amaclidir, kizma hemen.

Benim uslubumda birsey yok, ama bunun gazcisi travma gecirtti bu topikte 2 sene kuzucugula buzagiciyla. Onun dostu benim dusmanimdirdan hareket etmek zorunda kaldim. Ne oldugunu bile unuttum.

Kalbimi kirdiysam ozur diliyorum, karin bol olur umarim diyeyim. Grup icin guzel bir gelisme bu.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Gerçekten katarlılar mı alıyor, buradan paraları katara aktarıp onlar üstünden alıyor olmasınlar?
    Trabzon'da 1.5 sene önce resmi olarak 45bin tane arap yaşıyordu. adamlar klip bile çektiler. hangi yollarla alıyorlar bilmem ama sonuç vahim olacak.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

6. Bu sayfada Sodayı aldigim gün sizinle paylasmistim,Genel ortalama 5700-5800-5940 pacal olarak uzun vade icin topladigim hisseyi bugun 7020 tl den verip 13850 den thy larina gectim.Satis sebebim sise cam ve diger istiraklerine gore orta uzun vadede daha karli buldugum sodanin bu birlesmeyle sise camin bu karliligi yakalamayacagi endise

pasta atabilecek arkadaş var mı?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ya dostum biz seninle yan yana gelsek , hayata yüzde 90 aynı bakıyoruz, söylediklerinden ziyade üslubun bana ters geliyordu ama boşver. Geçmiş geçmişte kaldı. Şimdi böyle çok sıcak mesajlar yollamayalım, yoksa NSYDN 'in ne diyeceğini biliyorum. '' YENİ BİR AŞK DOĞUYOR '' )
    sn seltek bile geldi Dimitri. alp olsa şimdi : 'sn seltek ayaklarım yerlerden kesildi, mutluluğumu tarif edemem' derdi. Ben karşı değilim abi rahat olun
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sayfa 427/899 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •