Sayfa 305/721 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon
Arama sonucu : 5765 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: Madam Despina

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Merhabalar sayın abim , burayı kapatmıştın en son , sürpriz oldu bana . Neyse bir selam vereyim dedim .

2. Emeklerin için sağolun sayın Oblomov, hisse sormuyorum. Siz zaten cevapliyorsunuz [emoji51]

herkes kendi aklını kullansın, ytd using Tapatalk
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

3. Uzun, uzun ayrıntıya girmeyeyim.
    Sen parana yarım saat ayıracak kadar değer vermiyorsan...
    Ben niye vereyim?[/QUOTE]

Bu söze şapka çıkartılır.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    İnsanımızı anlamak için çok da kafa patlatmaya gerek yok sanırım. Ee ne demiş Gonçarov , topiğimizin kahramanının da isminden esinlendiği Oblomov adlı eserinde:

“Batı’da hayaller gerçekleştirmek için kurulur; Doğu’da gerçeklerden kaçmak için”.

Ne istediğini bilemeyen, düşünemeyen bir toplum haline, el ve dil birliği ile, ‘Ya Hak’ diyerekten logaritmik bir hızla geldik.

Bu kışın sonu bahar ola!
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

5.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    Yukarıdaki arkadaşın sorusundan bağımsız;
    "Öğrenme, anlama amaçlı çalışmalar, kod yazma pratiği, listedeki ve sorulan hisseleri analiz..."
    vb nedenlerle mouse kullandığım kolumda ödem oluştuğu, aşırı zaman aldığı...
    Türünde söylemletim doğru.
    Ama daha doğru olan birşey var ki;
    Bizim insan ve yatırımcılarımız, önce aksiyon alıp,
    sonra ona anlam yaratmaya çalışıyor.
    Gerçek yatırımcının;
    1-Kar al hedefi,
    2-Zarar kes hedefi
    3-(Dışarıdan bakanlar için) Tutarlı veya tutarsız, anlamlı veya anlamsız bir amacı,
    olur.
    Olmalı

Uzun, uzun ayrıntıya girmeyeyim.
    Sen parana yarım saat ayıracak kadar değer vermiyorsan...
    Ben niye vereyim?
    Sadece bu yazdıklarınızı tam anlamıyla uygulayabilsek yatırımcı olarak hem işimiz kolaylaşacak hem kafamız rahatlayacak hem de çok daha fazla para kazanacağız.
    Selamlar kolay gelsin.

6.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    @Oralet _Osman reyiz. N'olacak bu Tkfen' in ahvali?
    Verdiler elimize bekliyoruz
    Tkfen son durum görünüm : Tıkla

Şu an için durum bu ama bu ay Katar'da, açıklanan tutarı 8 ama tahmini olarak 12 milyar dolara mal olacak ve 2022 Dünya Kupasına yetiştirilecek bir proje var.

Onu alabilirsek grafiğin âlasını çizersin o zaman ve inan o anı dört değil güneş gözlüklerimi de takıp 8 gözle bekliyor olacağım. Bol kazançlar herkeşe.

Not : Link espri amaçlıdır, kimse terbiyesizlik olarak almasın lütfen. Syg.

7. @NSHYDN sen bi ara #KORDS tutuyordun elinde noldu o iş bıraktın mı yere? Boeingle falan anlaşması varmış ne dersin, temel olarak önümüzdeki 1 yılda iş yapar mı sence? Temel olarak da bilmemiz lazım malum, temel+teknik birleşince daha net görünüyor olay.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by Oralet_Osman Yazıyı Oku
    @NSHYDN sen bi ara #KORDS tutuyordun elinde noldu o iş bıraktın mı yere? Boeingle falan anlaşması varmış ne dersin, temel olarak önümüzdeki 1 yılda iş yapar mı sence? Temel olarak da bilmemiz lazım malum, temel+teknik birleşince daha net görünüyor olay.
    Hala duruyor Osman. Kademeli olarak yarısını 14.50 ye kadar boşalttım. Muhtemelen , sodadaki temettüden olacağımız için artırarak tutmaya devam edip tekrar artıracağım. Temel olarak Soda ya da tekfen kadar büyük olmasa da ürettiği/üreteceği katma değerler çok benzer. Kords UV sn oblonun da en beğendiği hisselerdendir. 18.00 lira hedef fiyat var oyak ın. Rahat göreceğini düşünüyorum.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Sayfa 305/721 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •