Dostum elindeki diğer hisselere bak , onlardaki hareketi sodaya oranla , ondan sonra elindeki sodaların maliyetini yeniden belirleyince dramatik tabloyu göreceksin.![]()
Ama arkadaşlar da haklı. İlk histeriyi atıp sakin bir şekilde beklemek lazım. Şuan rakam , hesap , oran paylaşımlarının hepsi hatalı, eksik . Degerlemenin nasıl yapılacağı belirtildiği halde sözümona yatırım şirketleri kendi kafalarından hesap yapıp yayınlıyorlar.
Ancak siz de bizi anlayın arkadaşlar, biz geleceği satın almıştık. Hisse düşmesine rağmen almaya devam ettik çünkü güncel duruma değil geleceğe baktık. ( tam burayı okuyunca 666 'ya bir gülme geliyordur) Diğer hisseler iyi olabilir , kötü demiyorum ama kafama yatsa alırdım zaten. Ben bunu uygun bulup bunu almışım. Birleşmeyi istemiyor olmam da yadırganacak bir şey yok.
Ve son 10 aylık süreci bu şekilde yöneten insanların, birleşme sürecini adaletli bir şekilde tamamlanacağına dair ciddi bir endişem var .
Ama şimdilik bunların hepsi hüsnü kuruntu olarak kalıyor çünkü ortada somut veriler yok .
Bu süreci birbirimizi kırmadan, birbirimizi dinleyerek anlatarak anlayışla karşılayarak atlatmalıyız. Onlar her zaman kazanır, biz birbirimize sahip çıkalım.
Söyleyeni hatırlayamıyorum ama :
KARŞINIZDAKİ İNSANI ANLAYIŞLA KARŞILAYIN, ÇÜNKÜ O DA EN AZ SİZİN KADAR ZORLU BİR HAYAT MÜCADELESİ VERİYOR.
Yer İmleri