Sayfa 480/899 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 3,833 - 3,840 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Tigi Yazıyı Oku
    evet evet o konuda katiliyorum. gelecek vurgusu yapmadim o yuzden yazida. ama suan soda nin bulundugu yerlerde dramatik degil bence.
    Dostum elindeki diğer hisselere bak , onlardaki hareketi sodaya oranla , ondan sonra elindeki sodaların maliyetini yeniden belirleyince dramatik tabloyu göreceksin.

Ama arkadaşlar da haklı. İlk histeriyi atıp sakin bir şekilde beklemek lazım. Şuan rakam , hesap , oran paylaşımlarının hepsi hatalı, eksik . Degerlemenin nasıl yapılacağı belirtildiği halde sözümona yatırım şirketleri kendi kafalarından hesap yapıp yayınlıyorlar.

Ancak siz de bizi anlayın arkadaşlar, biz geleceği satın almıştık. Hisse düşmesine rağmen almaya devam ettik çünkü güncel duruma değil geleceğe baktık. ( tam burayı okuyunca 666 'ya bir gülme geliyordur ) Diğer hisseler iyi olabilir , kötü demiyorum ama kafama yatsa alırdım zaten. Ben bunu uygun bulup bunu almışım. Birleşmeyi istemiyor olmam da yadırganacak bir şey yok.

Ve son 10 aylık süreci bu şekilde yöneten insanların, birleşme sürecini adaletli bir şekilde tamamlanacağına dair ciddi bir endişem var .

Ama şimdilik bunların hepsi hüsnü kuruntu olarak kalıyor çünkü ortada somut veriler yok .

Bu süreci birbirimizi kırmadan, birbirimizi dinleyerek anlatarak anlayışla karşılayarak atlatmalıyız. Onlar her zaman kazanır, biz birbirimize sahip çıkalım.

Söyleyeni hatırlayamıyorum ama :

KARŞINIZDAKİ İNSANI ANLAYIŞLA KARŞILAYIN, ÇÜNKÜ O DA EN AZ SİZİN KADAR ZORLU BİR HAYAT MÜCADELESİ VERİYOR.

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    Nereden biliyorsun sn cancan5001? Yazılıp çiziliyor da çiziliyor. Çok ciddi bir yargısız infaz var. Ortada fol yok yumurta yok. Sizin özelinizde bunu sürekli dillendiren arkadaşlara sesleniyorum:

Hele bi sakin ağalar yahu! Bir bekleyin adamlar esas oranları bir açıklasın. Ne olacak ne bitecek. Soda'da şişenin, içine bir de Paşabahçe girecek. Az değil Paşabahçe market değeri trakyadan bile büyük. belki temettü politikaları konusunda çıtayı sodaya yükseltecekler vs... Beklemeden, görmeden konuşmak doğru olmaz. resmi bir açıklama beklemeli sonra yorumlamalıyız. şu ana kadar ki net ve kesin olan tek şey ayrılma fiyatları. gerisi tamamen öngörü ve dedikodudan ibaret.
    Evet aynen bu dedigin. UV icin iyi olacagi belli iken, vurkaca girenler cazgirliga basladi.

Kacirilan firsatlardan morali bozulanlari anlarim ama.

Mahkeme mahkeme dolassan ne cikacak, vakit zaman harcayacaksin. Borsada bunlar da var. Deloitte 50 ton zeytinyagi stogu gosteriyor, sirket batiyor, depoyu aciyorlar 5 tane zeytin cikiyor icinde.

Yeminli Mali Musavir bir ton degerlendirme raporu cikarmis, sirketin sahtekar patronu o sahte raporlarla millete 40 milyon liralik mal dosemis... SPK YMM'nin lisansini iptal ediyor. Parasi giden gitmis oluyor zaten. Borsada her zaman tek basinasin.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    sanki memlekette mahkemeler 2 dk da sonuçlanıyor da...
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    ( tam burayı okuyunca 666 'ya bir gülme geliyordur )
    Bu olay harbiden manik-depresif yapti. Yalan yok.

Bir insanlarin paralarinin bu hissede son 1 sene hic edilmesine uzuluyorum;
    Bir gazcisinin benim 2 senemi yemesinden dolayi intikamimi aldigima seviniyorum...

Ne yapacagimi ben de bilemedim. Uzul-sevin, sevin-uzul, arada bir de irritate etmek icin yaz. Muahahaha.

Ustune ustluk benim de Soda'larim var. Ben ilerde iyi olacagina inaniyorum.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
    bu kağıtları kimse almaz artık diye düşünüyorum. millet birleşmeyi bekliyor. 6 ay sonra olsa da fiyatı buralarda (ayrılma fiyatı) gezinir durur sanki. anacam, Trakya ve soda için söylüyorum. sert yükselişler beklemek ne kadar doğru olur bilmem. tüm hikaye artık şişede döner.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu olay harbiden manik-depresif yapti. Yalan yok.

Bir insanlarin paralarinin bu hissede son 1 sene hic edilmesine uzuluyorum;
    Bir gazcisinin benim 2 senemi yemesinden dolayi intikamimi aldigima seviniyorum...

Ne yapacagimi ben de bilemedim. Uzul-sevin, sevin-uzul, arada bir de irritate etmek icin yaz. Muahahaha.

Ustune ustluk benim de Soda'larim var. Ben ilerde iyi olacagina inaniyorum.
    Dostum kimisi iyi olacağına inanır, kimisi söver, kimisi mahkemeye gider . Herkesin gönlüne göre olsun . Hiçbirine kızmaya hakkımız yok . Herkes iyi olacağına inandigi şeyin peşinde.

Çoğu arkadaşımızın 10 yılda kazanmayı umduğu para bu kararları verenlerin 1 yıllık maaşı bile değildir. Onların umrumda değiliz. Hisse fiyatı ne olursa olsun onlar maaşını almaya devam edecek , çocukları Amerika da okuyacak, boş zamanlarında sıfır spor araba fiyatlarına bakacaklar .

Kırıcı olmayan tartışmalarla fikir alış verişleriyle birbirimizi aydınlatalım.

7. Question

Gökhan Uskuay'ı bilen bilir. link:https://eksisozluk.com/gokhan-uskuay--2278575

Dün soda yatrımcısı bir arkadaşımız ile twitter'de yaptığı mesajlaşmanın ekran görüntüleri aşağıda.

Son düzenleme : aokan1973; 06-02-2020 saat: 13:03.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Dostlar bir konu içi bir konu dışı soru sormak istiyorum.

Bu şartlar altında bu sene temettü beklemeli miyiz bilemedim . Ben beklemiyorum ama sizin fikriniz ne ?

İkincisi : NSYDN ve 666 daha iyi bilir galiba, bu virüs nedeniyle yurtdışı giriş - çıkışlarda yahut Avrupa için başka bir şekilde sorun çıkıyor mu ? Bilen duyan tahmin eden var mı?

Sayfa 480/899 İlkİlk ... 380430470478479480481482490530580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •