Dostum elindeki diðer hisselere bak , onlardaki hareketi sodaya oranla , ondan sonra elindeki sodalarýn maliyetini yeniden belirleyince dramatik tabloyu göreceksin.![]()
Ama arkadaþlar da haklý. Ýlk histeriyi atýp sakin bir þekilde beklemek lazým. Þuan rakam , hesap , oran paylaþýmlarýnýn hepsi hatalý, eksik . Degerlemenin nasýl yapýlacaðý belirtildiði halde sözümona yatýrým þirketleri kendi kafalarýndan hesap yapýp yayýnlýyorlar.
Ancak siz de bizi anlayýn arkadaþlar, biz geleceði satýn almýþtýk. Hisse düþmesine raðmen almaya devam ettik çünkü güncel duruma deðil geleceðe baktýk. ( tam burayý okuyunca 666 'ya bir gülme geliyordur) Diðer hisseler iyi olabilir , kötü demiyorum ama kafama yatsa alýrdým zaten. Ben bunu uygun bulup bunu almýþým. Birleþmeyi istemiyor olmam da yadýrganacak bir þey yok.
Ve son 10 aylýk süreci bu þekilde yöneten insanlarýn, birleþme sürecini adaletli bir þekilde tamamlanacaðýna dair ciddi bir endiþem var .
Ama þimdilik bunlarýn hepsi hüsnü kuruntu olarak kalýyor çünkü ortada somut veriler yok .
Bu süreci birbirimizi kýrmadan, birbirimizi dinleyerek anlatarak anlayýþla karþýlayarak atlatmalýyýz. Onlar her zaman kazanýr, biz birbirimize sahip çýkalým.
Söyleyeni hatýrlayamýyorum ama :
KARÞINIZDAKÝ ÝNSANI ANLAYIÞLA KARÞILAYIN, ÇÜNKÜ O DA EN AZ SÝZÝN KADAR ZORLU BÝR HAYAT MÜCADELESÝ VERÝYOR.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri