hız sınırı vardır yada benzin biter yakınlarda endeks güven vermiyor.
hız sınırı vardır yada benzin biter yakınlarda endeks güven vermiyor.
Kalanlara bol kazanclar.ytd.
1.57 sat 1.55 al 1.62 sat bakalım geri nerden verecek.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
vay be ne güzel, maşallah (y.t.d.)
![]()
Devreyi de kestik.En azından 1.63 ten çeyreği yerine koyabildik.Şimdi sıra bende de örneği görüldüğü üzere alttan satanları üstten aldırmaya çalıştırıp bir 1.60 lara belki çalkalama-ortalama yapma ve sonrasında füzeleme.
A1 kapital yeter dedi bizde 1.69 dan şans eseri verebildik çeyreği astık.Gelirse 1.60-62 bandından alırım.![]()
Yer İmleri