Originally Posted by komutan logar Ha bu arada askeri personel degilim. sanalda bu ülkede çok ekmek yedirecek bir lakap...iyi seçim. çok sever bu millet askeri. damardan... nedense. bundan çok yararlanmıştır bu bürokratlar...
Originally Posted by BORA YAŞAR sanalda bu ülkede çok ekmek yedirecek bir lakap...iyi seçim. çok sever bu millet askeri. damardan... nedense. bundan çok yararlanmıştır bu bürokratlar... Aynen mukemmel ekmek yediriyor komutan logar lakabi. Hep bir cisim yaklasiyor hep ekmek hep ekmek iyi ekmek yediriyor. Logar kismida b.k yediriyor tope estagfurullah
Sizinkide guzel bora yasar bey.
Son düzenleme : komutan logar; 10-02-2020 saat: 23:47.
Originally Posted by komutan logar Logar kismida b.k yediriyor tope estagfurullah logar değil rögar olmalıydı o dediğin için...😊 Bak kısa gecede bir şey daha öğrendin... "tevellut kaç dayi" dediğin gün...neyse.
Originally Posted by BORA YAŞAR logar değil rögar olmalıydı o dediğin için...[emoji4] Bak kısa gecede bir şey daha öğrendin... "tevellut kaç dayi" dediğin gün...neyse. Dogru diyon be dayi senden cok sey ogrendim kisa zamanda vallahi ;)
Originally Posted by komutan logar Dogru diyon be dayi senden cok sey ogrendim kisa zamanda vallahi ;) Dayi bana takti 3 tür bozuyor beni ;)
Bir cisim uzaklasiyor [emoji22]
Originally Posted by komutan logar Sizinkide guzel boka basar bey. dünden beri dalına basıyorum diye böyle diyorsan bilmem..
Forum Rules
Yer İmleri