otkar yükselen trendi teknik olarak anlamak
154,50 lerdeki destek noktaları tepki alımları gelebilir
Screen shot 2020-02-07 at 9.48.30 PM.jpg
otkar yükselen trendi teknik olarak anlamak
154,50 lerdeki destek noktaları tepki alımları gelebilir
Screen shot 2020-02-07 at 9.48.30 PM.jpg
Yorum alalım ark.blanço nasıl sizce ne yapcaz tam bir stres kağıdı oldu girdik çıkamadım akıl veren beri gelsin çok zor bir hisse buna fazla aşık oldum ceremesini çektiriyo neler kaçtı bu yüzden hiç haberde yok tek beklenti iyi ihale haberleri yoksa işimiz zor sermaye veya güzel temmettü beklentisi olmasasaydı çoktan kaçardım o bekliyo bende bekliyorum sabırda tükenmeye başladı nerde kırılırım bilmem .yazalım ark tek çekilmiyo bu sessiz tahta ..kalın sağlıcakla bişey bilseydim kendime faydam olurdu..
Zor bir tahta lakin uzun dönem bekleye bilenlere kazanç var. Dün gece 2018 yıli blanco ile 2019 ü karsilastirdim. Zamansal lik lara baktım grafik üzerinden. Önümüzdeki hafta içinde (pazartesi de olabilir. Çünkü yk lu genelde pzrt si ve cuma günü yapmışlar.) Yk lunun toplanıp gk için kar dağıtım teklifi ve gk lun toplantı tarihini açıklaması bekleniyor. Geçen yıl konsolide 165 milyon tl karın vergi çıktıktan sonra 127 milyonunun 72 milyonunu brut kar payı olarak dagitmis bu yıl konsolide kar daha iyi gelmiş. Bun konsolide karın vergi oncesindeki rakamin %50 sini nakit yada bedelsiz yada her ikisini birden dağıtmak zorunda. Dağıttacai rakamin %10 nu kadarını yedek akçe olarak ileriye dönük saklıyor. 31 aralıkta 20 otobüs teslimatı mevcut izmir byk şehire.büyük ihtimal bu 20 otobüs 2019 4 çeyreğe yansitilmadi. Gene 200 otobusluk bir teslimat var yabancı ulkeye bu satis adedini ben bulamadım rakamlarda.onun 12 aylık blancoda var olup olmadığını anlayamadım. Mart ayının 20 leri civarı yanlış olmasın ist. Da bir fuara katılması söz konusu. Yıl icerisinde Uzak doguda ki 3 fuara geçen yıllarda katılmış bu senede katılır düşüncesindeyim. Bu sene Max 1000 adet hisseye 5000 tl gibi brüt nakit temettu ödemesi yapacağını kişisel olarak düşünüyorum . Bu tip butik hisselerde çok süpriz beklemek yanlış olur. Genede gk isterse bedelsiz + nakit verebilmesi olasiligi düşük olmasına rağmen mevcut. Benim icin en buyuk
Süpriz bu yurt dışına yapılmış olan 200 otobüsün 2019 da blancoda gosterilmeyip 2020 ilk çeyrekte gösterilmesi olur ki bu izmir büyük şehir ile 220 otobüs eder.vereceği nakit temettü hisse fiyatına göre sakız parası bence . Hisse Fiyat olarak üretim anlamında ucuz değil. Ancak endeks bazında bence ucuz. Karlılık müthiş falan değil ancak askeri ürünlerin satışı gelirse çok iyi yerlere gider. Türk Traktör ile yine montaj anlaşasi imzalanmis 2019 sonunda.kamyon üretmiş ancak piyasada çok görünmüyor. Artık takla ilgili bir gelisme olmaz bana göre. Koç isterse hisse 500 tl de olur.ama bunlar istemezler. 2018 de ne oldu da zarar açıkladı onu bir türlü çözemedim .grafik olarak salı günü sinirli bir yükseliş gelebilir.159 altı İlk gün kapanisi cuma günü yaptık pzrtside bunun altı kapatirsak 154 görülür kısa vadede her şey 3 aylık blancoda netlesir bu yıl için. Mart 15 gibi 2019 un nakit temmettu leri dağıtılır. Bence suan için notur bir hisse hem fiyat olarak hemde hareket olarak.ytd değildir.
Emeğine sağlık güzel yorum olmuş varsayımlar hepsi olacak şeyler en kısa zamanda olması dileğiyle kuvvetli bir bedelsiz gelmesi hoş olur tahta çok sığ zırhlı araçlar içerde pek gitmedi dışarıyı kovalamaları eftal olacak ben şahsen uzun yata bilsek gözde olacak ama malesef bizde dayanma sabır az günlük izlenecek en son kağıt hayırlısı beklemekteyiz teş.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Seri II-17.1 sayılı Tebliğ'in (Tebliğ) 10. maddesi kapsamında Şirketimiz ile ilişkili tarafları arasındaki yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerin bir hesap dönemi içerisindeki tutarının, alış işlemlerinde kamuya açıklanan son yıllık finansal tablolara göre oluşan satışların maliyetine olan oranının, satış işlemlerinde kamuya açıklanan son yıllık finansal tablolara göre oluşan hasılat tutarına olan oranının %10'una veya daha fazlasına ulaşacağının öngörülmesi durumunda işlemlerin şartlarına ve piyasa koşulları ile karşılaştırılmasına ilişkin olarak bir rapor hazırlanması ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) raporun veya sonucunun açıklanması gerekmektedir.
Bu kapsamda 2019 yılında belirlenen oranı aşan işlemlerin 2020 hesap döneminde de belirlenen oranları aşacağı öngörüldüğünden, 2019 yılında gerçekleşen işlemler için hazırlanan ekli İlişkili Taraf İşlemleri Raporunun kabul edilerek, KAP'ta ilan edilmek suretiyle ortaklarımızın bilgisine sunulmasına, 2020 hesap döneminde aynı nitelikteki işlemlerin bu Rapor'da belirlenen esaslara uygun olarak devam etmesine karar verilmiştir. Hocam burada ne demek isteniyor bir türlü çözemedim. Bilgisi olan var ise yazarsa sevinirim. Kap otkar haberi.
Yer İmleri