Originally Posted by Webster İngiltereye yerlesmeyi dusunuyorum zaten Abd de yurt tamam İngiltereye yurt yaptiralim Gidince kaliriz☺☺ angara anlaşmasıda gitti güme...kaçırdık treni
Originally Posted by paravarhuzurvar angara anlaşmasıda gitti güme...kaçırdık treni Aaa duymadim ingilteremi yok sayiyor ank anlasmasini?
Originally Posted by paravarhuzurvar mümkün olan kısa zamanda çıkmalıyım üstat fena can yakmaya başladı. Ben ufaktan hisseye geçmek düşünüyorum en uygun komisyon hangi bankada acaba Tamamen katiliyorum. Kor seytan diyor uygun yerden siyril ful gram al...
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by paravarhuzurvar angara anlaşmasıda gitti güme...kaçırdık treni üstat bir de derin stratejik analist olduk iyi mi? ekonomistliğimiz bir yana ülke bizi her yerde uzman olmaya itiyor. tıp, ekonomi, tarih , jeoloji inşaat vs. alanlarında herkes uzman oldu neredeyse
Originally Posted by Webster Aaa duymadim ingilteremi yok sayiyor ank anlasmasini? brexit geldi ve AB bitti artık İngiltere için. Angara anlaşması da sadece AB ile geçerli idi. Ne yazık ki
Originally Posted by Webster Tamamen katiliyorum. Kor seytan diyor uygun yerden siyril ful gram al... bendeki kırmızılar söndüğü zaman olabilir... sönerse tabi
emmim nerelerdesin geçmiş olsun taş var galiba
Originally Posted by jmk99 meze. emmim nerelerdesin geçmiş olsun taş var galiba
Forum Rules
Yer İmleri