Sayfa 510/899 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

Bu ay citi takas 2 de 11 milyon lot çakmış.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Zamanında Kenan Evren de el koymuş. TTK ve TDK yı kapatmış. Payların gideceği kurum kalmadığına göre biz alalım demişler. Sonra kurumlar tekrar açılınca eskiye dönmüş. Adnan Menderes de uğraşmış diye hatırlıyorum ama ayrıntısına hakim değilim.

Yalnız bugün şişe sayfasında yazdım cevap gelmedi buraya da yazayım. İş bankasının yıllık karından aldığı payı harcayamıyor bu iki kurum . Peki para nerede ? Nereye gidiyor her sene ?

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by BEAUVOIR Yazıyı Oku
    Alti yuz altmis alti cesit yontemi ile marifetli bir “sodaci kaciran” var burada ugrasmaya gerek yok, yazmayiz olur biter diyip kacan kacana [emoji317]

İşin şakası bir yana, haberleri izledikçe kimsenin yazası gelmiyor muhtemelen..

Sent from my iPhone using hisse.net
    Midem bulanıyordu izledikçe artık kusuyorum
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

4. Bu birleşmede en kötü senaryoda Soda geri alım hakkı 6.35 değilmi.Ayrıca değerleme süreci ne zaman biter bilgisi olan varmı ?

5. Yani şu birleşme bahanesiyle güzelim cam grubu ve sodayi hiç ettiler bravo. Saplandık bir batağa bakalim bizi kim kurtaracak..

Üvey evlat soda,grupta en az artanlar arasında.
    Kül kedisi sindirella ya.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
     Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Üvey evlat soda,grupta en az artanlar arasında.
    Kül kedisi sindirella ya.
    saat 12 den sonra bakalım ne boka dönüşecek.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Alıntı Originally Posted by BEAUVOIR Yazıyı Oku
    Alti yuz altmis alti cesit yontemi ile marifetli bir “sodaci kaciran” var burada ugrasmaya gerek yok, yazmayiz olur biter diyip kacan kacana [emoji317]

İşin şakası bir yana, haberleri izledikçe kimsenin yazası gelmiyor muhtemelen..

Sent from my iPhone using hisse.net
    Espri de mi yaparmissin sen be BEAU bayanefendi???
    kefalin biri hanimefendi demesin
    Kac senedir yaziyoruz, bari birisi yazdigimizin ozetini anlasaydi: "Pompalamayin hisseyi, yoksa herkesin kuacagina birakacaklar".

Kacirdiklarimdan gelen Sevigililer Gunu kartlari eve sigmiyor artik. Senin ve diger sodacilarin da kutlu olsun. Bu arada [emoji317] da bizim favori smileyimizdir kac senedir, burda buldugum icin tebrikler.

Sayfa 510/899 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •