Sayfa 411/996 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 3,281 - 3,288 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    hisse sattıktan sonra fon almak için hissenin t+2 dönüşünü beklemek zorunda olan varmı sanırım mustafa hocam iş portfoyde beklemiyor bende ziraatte beklemiyordum bu konuyu pazartesi açıklayıp duruma göre tekrar eski kuruma döneceğim.
    Teb, gedik, hsbc üçünde de beklemem gerekiyor. Ancak hesapta ppf varsa o zaman beklemeden ppfye bloke koyup fon alis talimatini kabul ediyor.

2. Üstadlar,

AFO (Ak portföy altın fonu) 6 aylıktan bugüne altını geçmiş görünüyor. gramdan altın fonuna geçilir mi ne dersiniz?

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bende birşey satmayada gerek yok üstadım. Fon alış emri verip emrin gerçekleşeceği gün para yatırsamda oluyor.
    Mustafa bey bu size özel bir uygulama mı eğer değilse hangi aracı kurum olduğunu paylaşır mısınız

4.  Alıntı Originally Posted by Mutlumur Yazıyı Oku
    Mustafa bey bu size özel bir uygulama mı eğer değilse hangi aracı kurum olduğunu paylaşır mısınız
    Bana özel değil Mutlu Bey. Çalıştığım İş Yatırım'la alakalı.

5.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Üstadlar,

AFO (Ak portföy altın fonu) 6 aylıktan bugüne altını geçmiş görünüyor. gramdan altın fonuna geçilir mi ne dersiniz?
    Hesabınıza stopajda dahil mi hocam ?

6.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bana özel değil Mutlu Bey. Çalıştığım İş Yatırım'la alakalı.
    Üstadım teknik olarak nasıl mümkün olabiliyor ? Misal hisse senedi fonu alım emri verdim hesapta para yok emrin gerçekleşeceği gün baktım ki fon çok zararda almaktan vazgeçtim para göndermedim diyelim işlem iptal mi oluyor öyleyse çok iyiymiş??

7.  Alıntı Originally Posted by Mutlumur Yazıyı Oku
    Üstadım teknik olarak nasıl mümkün olabiliyor ? Misal hisse senedi fonu alım emri verdim hesapta para yok emrin gerçekleşeceği gün baktım ki fon çok zararda almaktan vazgeçtim para göndermedim diyelim işlem iptal mi oluyor öyleyse çok iyiymiş??
    Aracı kurumlar hesabınıza kredi tanımlar hocam. Fonu almaktan vazgeçtim ben deme şansınız yok Fon hesabınıza geçer hesabınızda fon bedeli yoksa eksiye düşer hesabınıza parayı yatırana kadar faiziyle ödersiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Aracı kurumlar hesabınıza kredi tanımlar hocam. Fonu almaktan vazgeçtim ben deme şansınız yok Fon hesabınıza geçer hesabınızda fon bedeli yoksa eksiye düşer hesabınıza parayı yatırana kadar faiziyle ödersiniz.
    Tamam hocam şimdi oldu ben az daha işte parayı bulduk şimdi hayalini kurmuştum

Sayfa 411/996 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511911 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •