Her halta zam olunca ne yapsınlar? akp kendi belediyelerinin açıklarını kapatmak için elinden geleni yaptı. İstanbul da kendilerinde değil diye tüm kaynakları kısınca belediye ne yapsın? Ben imamoğlu iyidir hoştur en iyi odur demiyorum hiçbir siyasetçiye kul köle olamam başarısızsa indirirsin ordan. İktidardaki varlığını beka sayanlara önce bakın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çankaya belediyesi hala beleş,yalnız akp belediyeleride Ankara'da beleş.
Yeterki ölme bak istanbul'da cenazeden para alıyorlarsa korkma senin masraflar benden.
Birde ak partililer ne kadar deselerde onlara inanmayı bıraktım yancılarınada.
Tüm veriler ve haberler yalan bire bir belediye başkanından duymalıyım.
Tanrı tek demelerine bile inanmıyorum artık.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Çin'in Rusya Büyükelçisi: Koronavirüs için aşı bulundu, ancak piyasaya çıkması için son testlerinin yapılması bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD dow -2.93%
ABD Nasdaq -3.49%
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Onlara gömmeleri normal.
7000 lerden buralara geldi.
Realizasyon gerekli.
Ya biz Çin den bu tarafa kayan üretim.
18 Yıllık istikrarlı bir iktidarımız var lakin 2 centi yıllardır geçemiyoruz.
Endek 124 binle çanağı tamamladı bu inşallah 110 binlerin altına gelmeden kulpu tamamlar yoksa nanay olacak endeks
113 bindeki boşlukta kapanmalı.YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri