Sayfa 720/996 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Care varmi baska ustadim
    Bak viop eksi birle acildi
    Bugun ne olacak kendi borsamizda ongoremiyoruz
    çare yok üstad fonları anlık alıp satacağımız bir sistem yapmadıkları sürece işimiz şansa kalacak.
    işin garibi son zamanlarda viop eksi bile olsa bist artıda açıyor onlar bile şaşırdı iyice,
    nereye güvenip yatırım yapacağız anlamadım.

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben de oyle ustadim
    Hepsi yuzde beser aldim
    Kalan ppf de
    Bugun bir kisim eib alabilirim ppf ile
    Bisti izleyecegim
    üstadım, bazı dostlarımızın tabiriyle eib kuzumuzun aylıktan yıllığa kadar getiri eğrisi, aslında güzel. ama koca fonun kaderinin sadece 2 hisseye bağlanması ne kadar mantıklı, bakma imkanınız olursa bu getiriyi sürekli bu 2 hisseyle mi sağlıyorlar, yoksa arada değişiklik oluyor mu merak ettim. fonun yüzde onuyla yüzde 5 ağırlıklı bu iki hisseyi alıyorlarsa atıyorum yüz liralık eib alacağımıza beşer liralık o iki hisseden alıp gerisini de ppf kvb yapıp kendi eibimizi mi oluştursak

3.  Alıntı Originally Posted by verytired Yazıyı Oku
    Eğer abd borsasina bulaşmak istersek teknoloji fonları dışındaki seçeneğimiz bir tek AFA sanırım. Ama orada da bütün fonu hisseye yatirmislar adeta. Başka seçenek biliyor musunuz acaba? Ben bu ara düşünmüyorum ama en azından takip için merak ediyorum.
    ben de bugün araştırayım diyordum, bu konularda webster üstad daha bilgili zaten cevapta yazmış. şimdilik bir miktar alıp duruma göre arttırayım diyorum, en uygunu aft herhalde.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dil altina baslicam ustadim
    Simdilik viski suruyorum dilimin altina 😀
    Vodka süreriz üstad.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5. petrol fonu da -0,5841 getirmiş ama petrol fiyatları dünden beri hep artıda görünüyordu, nasıl oluyor anlamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hepsine baktim
    Hepsi bataklik
    Bir tek aft ve yay mantikli suan
    İlla sana guvenmiyorum kendim bakacagim derseniz

Tefas uygulamanizi acin
    Fon ara kismina
    Yabanc yazin
    Hepsinigetiriyor
    Secip inceleyebilirsiniz
    Yok hocam, güven olayı değil de hiç bilgimin olmaması diyelim şu an sayenizde fonları nasıl bulacagimi öğrendim, bir göz atayım.teşekkürler.

7. bugün 2 yıllık tahvil faizlerini mi takip edelim westerim misterım deneyelim mi biraz? saat kaçta belli oluyor bu tahviller almak için uygun zaman nedir sizce ?

8. sevgili dostlar, yaşadığım bir güzelliği sizlerle paylaşmak istedim. dün 13.30 öncesi portföyümün beşte biriyle ziraat portföy katılım endeksi hisse fonu almıştım. bu işi tefaş üzerinden yapsaydım 14.30'da hesabıma geçecek ve en erken yarın satabilecektim. an itibarıyla baktığımda ise fon satış adımında ppf ile birlikte hisse fonumun da göründüğünü mutluluk ile öğrendim. dün aldığım fona hemen şimdi satış verebilme imkânı, güzel bir şey. bunu iş bankasında da daha önce denemiş, tefaş üzerinden değil de iş bankası fonları adımından bir gün valörlü fon almıştım ama yine de ertesi gün 14.30'dan sonra hesaba geçmişti ve ancak daha sonraki gün satabilmiştim

Sayfa 720/996 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •