Originally Posted by nilkiz Huzurla temettumuzu bekliyoruz Hayırlı olsun net 1.079 temettü verecekmiş. Kap'a haber gelmiş
Nisanda verir çok iyi rakam %10 dan fazla 3. Temettüm birde verdikten sonra 6 7 bandına dusmese
Originally Posted by nilkiz Nisanda verir çok iyi rakam %10 dan fazla 3. Temettüm birde verdikten sonra 6 7 bandına dusmese düşsün düşsün kendi adıma 50000 lot alacam 6-6.30 bandına inerse
Originally Posted by teknisyen Hayırlı olsun net 1.079 temettü verecekmiş. Kap'a haber gelmiş tınaz baba yorumların lazım bize
Originally Posted by esbye06 tınaz baba yorumların lazım bize Olsada bize bilgi verse, inşallah gelir diye bekliyoruz...
Originally Posted by teknisyen Hayırlı olsun net 1.079 temettü verecekmiş. Kap'a haber gelmiş kısmetse ilk temettüyü alacağım,biriktirmeye devam.
Originally Posted by pamuk01 kısmetse ilk temettüyü alacağım,biriktirmeye devam. aldığın temettü den fazlasının borsada düştüğünü görünce anlayacaksın...aslında aldatıldığını...treydciysen
Originally Posted by iberata aldığın temettü den fazlasının borsada düştüğünü görünce anlayacaksın...aslında aldatıldığını...treydciysen güzel yorum..ben sevmem temettüyü aldığını veriyorsun
Forum Rules
Yer İmleri