Sayfa 956/1001 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,641 - 7,648 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - II

Ons 1691 $

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Günaydın kafe

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Çin’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 3 bin 72’ye yükseldi.

Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman, amcasının oğlu Muhammed Bin Naif ve amcası Ahmed Bin Abdulaziz için tutuklama emri verdi.

Neden bu duruma gelindi acaba?Hukuk guguk oldu diye yabancılarda kaçış bundanmı?

Yargıtay Başkanı da yargıdan şikayetçi

Yargıtay Başkanı Cirit, “Toplumun yargıya güven duymadığı bir hukuk sisteminde, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı sağlanamaz” diye konuştu.

HER KESİMİ İLGİLENDİRİR

* İnsan hakları alanında sıfır ihlal olması, gerçekleştirilecek bir amaç değil sürekli ve yoğun çaba ile ulaşılmak istenen bir ideal olarak nitelendirilebilir.

* Adalet sistemi ülke ekonomisi dahil olmak üzere toplumun her kesimini doğrudan ilgilendirmektedir. Bu nedenle yargı sistemine ilişkin sorunlar toplumun her kesimini meşru ilgi alanı içindedir. Tüm adalet aktörlerinin ve karar vericilerin bu gerçeğin farkında olması gerekir.

* Yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı anayasanın yargı mensuplarına bir lütfu değil, halkın güvenine layık olunarak kazanılacak bir konumdur. Bu güven yargı bağımsızlığının ve tarafsızlığının en önemli en önemli teminatıdır.

* Toplumun yargıya güven duymadığı bir hukuk sisteminde, yargı bağımsızlığı ve tarafsızlığı sağlanamaz. İnsan haklarının korunması, yüksek mesleki ve kişisel yeteneklere sahip, yargı mensuplarının varlığına bağlıdır.

* Bu nedenle yargı etiği ilkeleri ile insan haklarının korunması ve hukuki güvenliğin sağlanması arasında çok sıkı bağ vardır. İyi hukukçular yetiştiremezsek ve onları geliştiremezsek, hangi sistemi getirirsek getirelim başarılı sonuçlar elde edemeyeceğimizin farkında olmalıyız.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...yetci-5665659/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Günaydın TÜRK MİLLETİ

korana virüs

bunun eski versiyonları da var demektir.

yeni tip covid 19

buda çok çabuk mutasyona ugruyor diye algıladım ben

onun için dikkati ol TÜRK MİLLETi

araplara uyma kanma onların yalanlarına

dut pekmezide olsa olsa duvara çıkarır yada şekerden komaya sokar o kadar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2 milyon kişi devre mülk vurgunu yedi

TBMM’de oluşturulan, Devre Mülk ve Devre Tatil Sektöründe Yaşanan Mağduriyetleri Araştırma Komisyonu’nda, Türkiye’de 700 bin devre mülk mağduru olduğu ve sayının aileleri ile birlikte 2 milyona ulaştığı açıklandı.

https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...edi-2-5665660/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Cep telefonlarına yeni vergi getirilmesine sert tepki: “Nefes alma vergisi de getirilsin”

Kaynak Yeniçağ: Cep telefonlarına yeni vergi getirilmesine sert tepki: “Nefes alma vergisi de getirilsin”

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/c...ls-270945h.htm
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 956/1001 İlkİlk ... 456856906946954955956957958966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •