Petroldeki sert düşüş sonrası salı gecesi benzinde 70 kuruş, motorinde 60 kuruş indirim bekleniyor.
Petroldeki sert düşüş sonrası salı gecesi benzinde 70 kuruş, motorinde 60 kuruş indirim bekleniyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dusmesi lazim ki yukselsin....krizler her zaman alim firsatidir....cesareti, bilgisi ve sezgisi kuvvetli olanlara....ben de var mi ...yok!!![emoji32]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Enteresan bir yatırımcı kitlemiz var.Petrol fiyatları düşüyor diye bizimde borsamız düşüyor.Tamamen lehimize olan bu durumda tam tersine artması gerekirken.Akşama kadar uyanır mı insanlar ?
Fransa maliye bakanı: Koronavirüsün fransız ekonomisine etkisi onlarca baz puan olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Morgan stanley: Eğer koronavirüsün etkileri üçüncü çeyreğe sarkar ise global ekonomi resesoyna girer
Almanya 10 yıllık tahvil faizi -%0,841 ile tüm zamanların en düşük seviyesini gördü
Dax futures -8.81%
Yer İmleri