Sayfa 126/897 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1.  Alıntı Originally Posted by bruter Yazıyı Oku
    İBB den bugün aldığım bilgiyi aktarıyorum değerli paydaşlar. Kapsam dışı olması nedeniyle 5000 liklerle ilgili itirazların tamamı reddedilmiş.Bu nedenle 5000 lik plan komisyona ve meclise tekrar gönderilmeyecekmiş. Doğrudan imzaya sunulacakmış. 5000 lik defteri tamamen kapanmış durumda. Hayırlı olsun.
    teşekkürler.Hayırlı olsun.

2. Hayırlı olsun. Artık kartalda el sırası .

3. Hayırlı olsun. Eczacılar da her ne kadar virüs ilaç temizlik malzemesi spekülasyonu yapıyor gibi gorunsede 20 yıldan fazla yatırımcısı ve takipçisi olarak çok net diyebilirim ki onlarda bahane olabilir ama asıl spekülasyon kartal arazisi ve katarlilarin kentsel dönüşüme destek vermeleri geçen haberi paylaşmıştım. Tüm dünyada faizler 0 ve altın da iken arazi her zaman iş yapar. Olmadı mezarlık yaparız.

4.  Alıntı Originally Posted by Gazmanbaba Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun. Eczacılar da her ne kadar virüs ilaç temizlik malzemesi spekülasyonu yapıyor gibi gorunsede 20 yıldan fazla yatırımcısı ve takipçisi olarak çok net diyebilirim ki onlarda bahane olabilir ama asıl spekülasyon kartal arazisi ve katarlilarin kentsel dönüşüme destek vermeleri geçen haberi paylaşmıştım. Tüm dünyada faizler 0 ve altın da iken arazi her zaman iş yapar. Olmadı mezarlık yaparız.

Gençler hala hisse fiyatı üzerinden algı yapıyorlar akıllarınca , şu havada en sağlam hisse aslında akmaz kokmaz, üzerine 16 yıllık beklenen imar çıkmak üzereyken çakallık peşinde birileri sürekli.Çok şanslılar ki hisseyi tanıyan yok.

5. Hayırlı ve uğurlu olsun.İnşallah Kartal süreci de iyi olur.

6. Her zaman olduğu gibi şirketten açıklama yok. Burayı okuduktan sonra açıklamayı yollarlar . Her zaman olduğu gibi.[emoji16]

7. Teşekkürler son zamandaki.en güzel.haber peki bunu sirket bildirmek.zorundami bildirirse bu ortamda.iyi.olur

8. Çürükler bir ayıklansın artık 5 senedir bitiremediler satışlarını.

Sayfa 126/897 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •