Sayfa 16/1002 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 121 - 128 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Oo İspanya fransayı vakada geçmiş.

YTD

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Şu sıralar en ucuz besin karnabahar. Buharda pişirip limon, zeytinyağı, sarımsak, pul biber, az mayonez veya yoğurt ile güzel oluyor.

Millet etli yapınca çoğu kişi sevmiyor. Karides kokteylden daha güzel aslında.

Bunun yanında dondurulmuş soğan halkaları var o da kalamar tavadan güzel ama dikkatli pişirmek lazım.
    Hanim buharda pisirdikten sonra karnibahari finin kabina koyup, yumurtayi süt icinde cirparak yaptigi sosu üzerine yayiyor. Bunun üstüne kasar rendeleiyor (italyan parmesanida olur) ve 20 dakika 180 dercede firina atiyor.
    Aslinda sevmem böyle sebzeyi, ama bu sekilde karnibahara bayiliyorum.
    Tek eksisi eksozun biraz fazla calismasi.

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bimden 71 milyon para çıkışı olmuş. Yarın ne yapacaklar bakalım.
    Pardon. 71 değil 19 muş.

4. Bir ara sn KOC vardı. 48 bin mi ne diyordu. Şimdi burda olsa da hedef alsak iyiydi.
    Bu kadar yillik yukselis trendinde hisselerin keyfini surup para kazanamayanlar, ayi trendinde long pozlardan para kazanmayi belli bir donem beklemesin. Yoksa cok uzun vade yatirimci olurlar.
    Mevcut f/K ORANLARI gecmis donemlere ait, borsa icin onemli olan bu yil ve gelecekteki f/k oranlaridir. 2028-2019 yillarini umarim kimse mumla aramaz.
    Bol sanlar

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Şu sıralar en ucuz besin karnabahar. Buharda pişirip limon, zeytinyağı, sarımsak, pul biber, az mayonez veya yoğurt ile güzel oluyor.

Millet etli yapınca çoğu kişi sevmiyor. Karides kokteylden daha güzel aslında.

Bunun yanında dondurulmuş soğan halkaları var o da kalamar tavadan güzel ama dikkatli pişirmek lazım.
    https://www.youtube.com/watch?v=OFK3r--6EQE

Bunu severim.

6. Petrol 75 dolardan 35 dolara inmiş

Emtialar çakılmış

Maden ve petrol ülkesi Brezilya borsası bovespa çok düştü

Biz niye düşmüyoruz diye

Emtiası ve petrolü olmayan

Bilakis fiyatlar düşünce pozitif etkilenecek Türkiye borsasının Brezilya borsası ile pozitif korelasyona sahip olması gerektiğini düşünecek cehalet dolanıyor ortada

Komedi
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

7.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Hanim buharda pisirdikten sonra karnibahari finin kabina koyup, yumurtayi süt icinde cirparak yaptigi sosu üzerine yayiyor. Bunun üstüne kasar rendeleiyor (italyan parmesanida olur) ve 20 dakika 180 dercede firina atiyor.
    Aslinda sevmem böyle sebzeyi, ama bu sekilde karnibahara bayiliyorum.
    Tek eksisi eksozun biraz fazla calismasi.
    O da güzelmiş, yumurta tadı bozuyor olabilir. Belki yumurtayı ayrı kaynatıp süs olarak konulabilir. Yani ağzında dişi olmayan bile yiyebiliyor benim tarifimle. Zeytin, domates vs de eklenebilir.

15 dakikada yapılabilen kolay bir besin. Makarna gibi kilo aldırmıyor. Her gün yesem bu sıkılmam.

Dün esas şeyin baharat olduğunu keşfettim, tüm dünyada buğday ve pirinç ana besinler, sos ile tadlandırılıyor.
    Brokoli kokulu ama karnabahar kokusuz, mesela lahana hiç sevmem.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
    25 şubat 2025 adese 1.99

Sayfa 16/1002 İlkİlk ... 614151617182666116516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız