Sayfa 29/1002 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Taze para sokulacak dönem değil.

Ortada yükselse de tövbe etsem diyenler bence fazladır. Bir sürü yeni hesap açıldı deniyor. BBHT de aracı kurum yetkilisi öğretmenler, doktorlar, mühendisler arıyor çok üzülüyoruz şeklinde konuştu. Normalde paçal önermem ama illa alacaksanız kademeli alın nakitin hepsini kullanmayın dedi.O programdan sonra da kaç gündür düşüyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Sp 2613 olmus 13 point daha duserse 2 tane bekleyen emir gerceklesicek
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Sazeli kardeşim.. Dün ve evvelsi gün atıp tutuyordun. Şöyle yeşil olcak, böyle yemyeşil olacak.. Bence sen bayağı mosmor oldun [emoji23][emoji23][emoji23] inşallah senin sözlerinden etkilenipte alış yapan olmamıştır...
     Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Yıllar önce de böyle günler yaşadık aids ilk çıktığında veya hastalık olarak tanımlandığında da gazeteler , televizyonlar manşetler insanları bi korku almıştı , işte maymundan insana geçmiş , afrikadan dünya ya yayıldı şeklinde , koronadan bin kat daha tehlikeli bir hastalık olduğu halde bugün kimse konuşmuyor artık , aids li hayat kadınları yakalanıyor , kimlerle beraber oldu soran yok ... yabancıysa sınır dışı ediliyor.Bu grip konusu aşısı bulunmadığı sürece sadece tedbir alabilirsiniz.Tedbir almalımıyız elbette faydası olur zararı olmaz ama insanlar işe gitmek zorunda , markete gitmek zorunda , okul vs ..... ne kadar tedbir alsanızda nefes almak zorundasınız ...... sürekli maske nereye kadar.Aids kadar veba kadar korkunç bir hastalık olmaması teselli noktası ölenler var mı var ama bu ölen kişiler belkide normal grip den ölebilecek kişiler , solunum yetmezliği olan , tansiyon şekeri olan kişiler belki de ...... normal sağlıklı genç bir insan bu hastalığı atlatabiliyorsa pendemik ilan edilmesine gerek yoktu.Böyle olunca insanlarda bir korku sardı geçecektir en fazla 1-2 hafta sonra unutulur ama piyasalar olumsuz etkilendi , dünya ekonomisi etkilendi , bakın kimse çini konuşmuyor artık yani dikkat edin çin grip oldu başkalarına sattı gibi bir şey.Kısaca sonuç boşver abartmaya gerenk yok Mike.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Taze para sokulacak dönem değil.

Ortada yükselse de tövbe etsem diyenler bence fazladır. Bir sürü yeni hesap açıldı deniyor. BBHT de aracı kurum yetkilisi öğretmenler, doktorlar, mühendisler arıyor çok üzülüyoruz diye. Normalde paçal önermem ama illa alacaksanız kademeli alın nakitin hepsini kullanmayın dedi.O programdan sonra da kaç gündür düşüyor.
    Ariston Borsa Yada FX kisa yoldanm hizlica kose olayim yeri degil .. onemli olan bunu kaybetmeden anlamak .. artik yelpaze cok genisledi . turkiyede gayrimenkula yatirim yapsan dolar bazinda parani koruyamiyorsun .. benim icin borsa ve FX su demek : sene sonunda dolar bazinda %10 luk kazanc cok iyi bir kazanc

Bist hepsinden daha zor .. hem kazanicaksin hemde sattigin zaman dolarini geri alirken dolar fiyati firlamamis olucak.. 5 yillik surecte bistte yatirim yapip dolar bazinda kardayim diyen insan sayisi cok azdir

5. Nasdaq da devre kesiciler devreye girdiler .

6. Hastanelere girişte galoş veriyorlardı. Artık filitre de verilmesi lazım.

Misafirlik vs de etkilenir. Yani öyle çat kapı gitmek hoş değil. Hasta olmadığına dair delil lazım.

Benim için fark etmez ama başkalarına saygı gereği var. İster istemez gelenekler etkilenir.

Korktuğum başıma geliyor hayat benim yaşantıma uygun şekilde gelişiyor. Yani herkes benim gibi olur ise dünya tatsız tuzsuz bir yer olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. endeksler kirmizi , kriptolar kirmizi , Altin basini kaldiramiyor Gumus desen %1.5 dusmus . para nereye gidiyor ?

8.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Dow her gün dansöz gibi kıvırıyor bir gün % 5 artı ertesi gün % 5 eksi bi şekilde tepkimeler başlayacaktır.Genellikle 23 binlerden güç alır.fakat bizim borsadaki izlenimim şöyle cesur hareketler gördük bugün , dibinin dibini aşağı doğru kırmak için uğraştı , teknik olarak grafiğine baktım 2018 ve 2019 yıllarındaki dip seviyelerini gördü bugün.Bir diğer konu endeksden sıfır atılma durumu var.bu nedenle 100 bin altını pek düşünmüyorlar gibi , 100 bin altına sarkarsa endeksden atacak sıfır kalmayacak yani biraz mantıksız ama sanki o hava var gibiydi.yarın yine takip edeceğim nokta 103 bin arkadaşlar 103 bin üzerinde kalırsa arkadaşlar düzeltme tamam demektir.103 üzerinde tutunamaz ise 90 lara kadar salınır.Ama kanaatim yaz yaklaşıyor havalar ısınacak virüs olayıda kapanır gider diye düşünüyorum bu endeksin 103 bin üzerinde tutunmasın da katkı sağlayacaktır.İkinci olumlu gelişme artık Çini konuşmuyoruz sırayla derler ya abd ve Avrupa it dalaşına karıştı.Yani bu adamlar zengin para musluklarını açacaklardır.Aşı bulundu gibi haberler düşmeye başlarsa tekrar 120 binlere kadar yolu var diyorum.Film bu şekilde kim öle kim kala demiş atalarımız filmi hep birlikte izleyeceğiz.Patlamış mısırınızı kolanızı alın yanınıza , aheste çekin kürekleri mehtap uyanmasın.
    Sen bu gidişle batmazsan iyidir dostum.

Sayfa 29/1002 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •