Sayfa 25/1002 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Viop - XIII

Herhalde bu gidişle futbolu tümden yasaklayacaklar bu yıl

2. Altın yüzüğüm kırıldı diye güzel bir türkü var.

Kundurama kum doldu diye de türkü var.

Artık SIM kartı, akıllı telefon da gündelik yaşama girdi.

SIM kartım kayboldu veya bloke oldu diye de şarkı yapılabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Gördüğüm kadarı ile CHP selamlaşması Hint selamı şeklinde, sağ partilerin selamı derviş selamı şeklinde olacak.

Asker selamına benzer selam da aslında var, ama selametle kal şeklinde gibi. Gözüm başım üstüne diye de selamla olması lazım.

Boynuz tokalaşma devam edebilir ama o da sakat.

Sanatçılar, siyasetçilere göre bu konuda deneyimli, tanımadıkları kimseleri temas etmeden selamlama çeşitlerini biliyorlardır.

>>>>>>>>>>>>
    http://www.halkinsesikibris.com/ilgi...lu-h70306.html

Farklı Kültürlerden 15 Farklı Selamlaşma Yolu "Bonjour. Namaste. Ciao. Ni hao. Guten tag... Merhaba demenin sayısız yolu var, bunu hareketlerle yapmanın da. Bu geleneksel selamlaşmalar, yöreden yöreye değişiyor ve kültürel özellikler ile oluşuyor, genelde de saygı gösteriyor. "

Son düzenleme : ariston; 12-03-2020 saat: 03:31.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Gördüğüm kadarı ile CHP selamlaşması Hint selamı şeklinde, sağ partilerin selamı derviş selamı şeklinde olacak.

Asker selamına benzer selam da aslında var, ama selametle kal şeklinde gibi. Gözüm başım üstüne diye de selamla olması lazım.

Boynuz tokalaşma devam edebilir ama o da sakat.

Sanatçılar, siyasetçilere göre bu konuda deneyimli, tanımadıkları kimseleri temas etmeden selamlama çeşitlerini biliyorlardır.
    Ariston FX e devammi yoksa biraktinmi ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi sende bi bende sans yok, aldığımız kuruyor sattığımız ucuyor
    fakir geldik fakir gidecez altınorta abey stres yapma boşver
    Bizim bir arkadaş gibisiniz o zaman 400 tahtadan günün en düşenini tutturur hep...Nasıl başarıyor bilemiyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Ariston FX e devammi yoksa biraktinmi ?
    Yasaklanınca bıraktım. Tam sırları öğrendim kendim bir şeyler geliştirdim yasakladılar. Doğrusu ona doydum, üzerinde çok konuşulacak şey çıkmıyor.

7. Cool

Dow her gün dansöz gibi kıvırıyor bir gün % 5 artı ertesi gün % 5 eksi bi şekilde tepkimeler başlayacaktır.Genellikle 23 binlerden güç alır.fakat bizim borsadaki izlenimim şöyle cesur hareketler gördük bugün , dibinin dibini aşağı doğru kırmak için uğraştı , teknik olarak grafiğine baktım 2018 ve 2019 yıllarındaki dip seviyelerini gördü bugün.Bir diğer konu endeksden sıfır atılma durumu var.bu nedenle 100 bin altını pek düşünmüyorlar gibi , 100 bin altına sarkarsa endeksden atacak sıfır kalmayacak yani biraz mantıksız ama sanki o hava var gibiydi.yarın yine takip edeceğim nokta 103 bin arkadaşlar 103 bin üzerinde kalırsa arkadaşlar düzeltme tamam demektir.103 üzerinde tutunamaz ise 90 lara kadar salınır.Ama kanaatim yaz yaklaşıyor havalar ısınacak virüs olayıda kapanır gider diye düşünüyorum bu endeksin 103 bin üzerinde tutunmasın da katkı sağlayacaktır.İkinci olumlu gelişme artık Çini konuşmuyoruz sırayla derler ya abd ve Avrupa it dalaşına karıştı.Yani bu adamlar zengin para musluklarını açacaklardır.Aşı bulundu gibi haberler düşmeye başlarsa tekrar 120 binlere kadar yolu var diyorum.Film bu şekilde kim öle kim kala demiş atalarımız filmi hep birlikte izleyeceğiz.Patlamış mısırınızı kolanızı alın yanınıza , aheste çekin kürekleri mehtap uyanmasın.

8. Bu sıfır atma muhabbeti gereksiz oldu. 100 bin destek demiş gibi oldular. Böyle durumlarda malesef o destek kırılmak üzere hedef oluyor. Açığı da yasaklayarak, gereksiz yere mal alan herife mallarını eritme fırsatı da veriliyor olabilir. Kendisi dışında büyük portföy sahibi yoktur.
    Son düzenleme : ariston; 12-03-2020 saat: 04:04.

Sayfa 25/1002 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •