Sayfa 56/1002 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 441 - 448 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    zaten o yüzden bu durumdayız...
    Olurmu abi açığa satış açık olsa

Daha yıkıcı olurdu
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

consensussensor geçmiş olsun.

sıkma canını sağlığın iyi olsun para her zaman kazanılır.

3. FDOW 22.46x larda...Bu düzelmeden biz de düzelemeyiz...Bizim özelimizde THYAO (8.95)...

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Sen rahat ol biz masadayız
    126 ları görme vurkaçlarımızı gör
    Alttan aldıklarımızın gör

Sezarın hakkı sezara, vurkaçlarını da görüyoruz...

Ama 1000 puan vurup kaçacam diye 8000 puan terste kalırsan onu da görürüz...

İyi birine benziyorsun hocam ama piyasa okuma konusunda sıkıntıların var bence...

Garipce34 Guest
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Puhahhaaha

Korkma titre
    97.5 dibi işaretle reyiz

2 aydir 1 2 haftaya her sey biter yeniden yukselir diye diye borsa 25 bin puan dustu. Viopta ki kayip 35 bin. Ben anlamiyorum ben 4 5 bin puan terste kalinca dunyanin zararini ediyordum. Nasil oluyorda 35 bin puan da hala ayakta kaliniyor anlamis degilim. Bir de su lafi cok seviyorum

Shortum ama sevinemiyorum. Ulan short olsan simdi havalara ucmustun, oran buran ayri oynuyor olurdu. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    300 haftalık EMA...genelde düşüşler bunun yakınlarında son bulmuş...sadece 2008 de aşağı inmiş...yine olur olmaz bilemiyorum...ben önemsiyorum...114.000 lerde vadelide...bist100 91.800 gibi...hisse senedi alıp satmıyorum...ama olsaydım ve bist100 bu noktaya gelseydi ben portföye geleceği olan sağlam kağıtlardan koyardım...

sıra dışı günler bugünler...tek gerçek var o da fiyatlar...bende nereden döneceğimizi merak ediyorum...

kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi değildir!

vadeli

bist100

8. Bütün poz'lar flat.. elimde biraz hisse vardı global pala beni çok korkuttu açıkcası. Biraz zararla kapandık.

Kaldıraçlı piyasada terste olanların işi zor bu havada..

çok düşmüyoruz, açığa satış kapalı ama, borsada dönüş başladığı zaman çok hızlı yükseleceğimizi düşünüyorum. Negatif mevduat faizi veriyoruz enflasyona göre. Dolar,euro zaten gideceği kadar gitmiş. Altın desen yüzde 10-20 yukarısını telaffuz eden az. bu para bir yere girecek..

mevduatlar bu seviyelerde olduğu müddetçe borsa,altın döviz hepsinin bir arada artması kaçınılmaz. Elinde para tutana hayatı zehir etmek üzere kurulu oldu düzen yine.. beton al diye zorluyorlar.. ki orada da ciddi kriz var.

Sayfa 56/1002 İlkİlk ... 646545556575866106156556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •