Sayfa 171/1002 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,361 - 1,368 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Kredi kuruluşu diyelim, aracı kurum değil.
    Deutsche, Citi gibi
    Döşe şu haliyle bizim piyasada batmaz hocam. İmkansız gibi bir şey.. varant piyasası onların elinde.. citi dersen blackrock gelir... onunda pek batacağını sanmam.. dünyanın en zengin 10 kişinin oluşturduğu fon.. fed ellerinde bi kere..

2.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Sermaye el değiştirmeli heh işte böyle
    El değiştirmesi için devülasyon olması lazım değil mi? Bu para bolluğunda devülasyon nasıl yapılır? Bence onu ileri ki evreye atacaklar... 2024 gibi..

Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Downa geri çakmaya başladılar. Bu iş QE lerle falan çözülecek cinsten değil anlaşılan. Longlarken 10 kere düşünün. Piyasanın ipi ayıların elinde. Onlar ne derse o olur bu sıralar
    Vadeli piyasalarda 8 yıldır ayıydım bu yıl tövbe edip boğa oldum hale bak.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Doçe için zaten ne zamandır kötü durumda falan diye yazılıp ciziliyordu

Citi içinde öyle bir geyik vardı yabancı forumlarda

Geyikler gerçek olabilir mi bilemeyiz ama mümkün neden olmasın

5. dow bir kez daha bana mudahale etmeyin hedefim neyse oraya kadar inerim kendim çıkarım diyor. -8.50 oldu yine.

6.  Alıntı Originally Posted by BeerIsGold Yazıyı Oku
    Sermaye el değiştirmeli heh işte böyle
    Kuranda bir yerde eğer birden fazla tanrı olsaydı yanındaki güçler ile mücadele eder sonunda yine bir tanrı kalırdı gibi bir ifade olması lazım.

Mevcut sistem sonunda birinin her şeye sahip olmasını gerektiriyor. Ya bir firavun, solomon, mehdi neyse o gelir ya da komunizm gelir en sonunda.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Downa geri çakmaya başladılar. Bu iş QE lerle falan çözülecek cinsten değil anlaşılan. Longlarken 10 kere düşünün. Piyasanın ipi ayıların elinde. Onlar ne derse o olur bu sıralar
    Bence doların bir fonksiyonu yok. Esas para altındır.. haliyle altındaki oynaklık normal değil ve daha çok yükselişin habercisi, çünkü satan altına koşturuyor..

8. QE mi yapti FED. :-):-):-):-)

Sayfa 171/1002 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •