Sayfa 195/1002 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Bişi diiil devre kesiciler de sigorta aticak komple kesilecek devreler

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Değerli kardeşim yazdıklarına çok güldüm , yanlış anlama küçümsemek için ayıplamak için değil gülmemin sebebi vaka sayısı demişssin bunların sayısı yani bunları gökte aramaya gerek yok dediğin vakalar batanlar çıkanlar borsamız da oluyor.Kısaca ortada virüs felan yok yani borsa da batanlar çıkanlar var. İnşallah yarın tepki gelirde biraz moraller düzelir.
    150 binden beri tepki bekleyen biri olarak mı konuşuyorsun ? yoksa saçmayalım diyemi yazdın.

3.  Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    yarın beklediğim 87.000 gelecek gibi...

1 şubattaki şu analizimi hatırladınız mı?

he bu kadarını bekliyormuydum hayır...

87.000 de paramın %30 ile alım yapıcam.
    Hisse değil mi?
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

4. Şuan dünyada corona ayağına müthiş bir süikast yapılıyor. Çin, içindeki ajanları temizledi, duruma uyanan İran hemen coronaya sarılıp kıyım yaptı. Velhasıl belli bir amaca yönelik olarak piyasaya sürülen corona amacından saptı ve corona nimetinden farklı şekilde faydalanmak isteyen ülkeler ve çevrelerde işin içine girince ortalık karıştı, durum bundan ibaret.

ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. İtalya napıyor peki o da içindeki ajan Ronaldo yu mu temizleyecek

Töbe töbeeee

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    muhtemelen internette gezinirken oradan buraya zıplarken buldun bu forumu...ooo topicte heyecanlı adrenalin bol bende sallayayım şuraya yorum...nasılsa yazmak beleş hesabı...yoksa allah bilir ne borsada işlemin var ne de vobta...zaten senin gibi adamı 2 günde soyup soğana çevirirler vobta...insafa gelirlerse donunu üzerinde bırakırlar...

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Endeksin 93 bin üzeri tutunmasını bu ortamda olumlu buluyorum .........yarın tepki alımları başlayabilir çünkü tedbirler alınması okulların tatil edilmesi bunlar olumlu gelişmeler ...

7.  Alıntı Originally Posted by smnl Yazıyı Oku
    Şuan dünyada corona ayağına müthiş bir süikast yapılıyor. Çin, içindeki ajanları temizledi, duruma uyanan İran hemen coronaya sarılıp kıyım yaptı. Velhasıl belli bir amaca yönelik olarak piyasaya sürülen corona amacından saptı ve corona nimetinden farklı şekilde faydalanmak isteyen ülkeler ve çevrelerde işin içine girince ortalık karıştı, durum bundan ibaret.

ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu da ilginç. Muhalifler ortadan kaldırıldı
    Sarı okumasın burayı. Ortalığın ....
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

8. ABD havacılık hisseleri görece pahalı gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 195/1002 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •