Benzinde bu gece yarısı 51 kuruş indirime gidilecek-ntv
Benzinde bu gece yarısı 51 kuruş indirime gidilecek-ntv
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borasaya yasaklar yükseltilmiş,bu yasak uygulamalarlan borsaya kim uğrar,zaten cazibesi yoktu,bana göre 2010 senesinden sonra kumar yeriydi vede bu yönetimde öyle kalacak.
Önleme tedbiri olarak kilidi vuracaksın kapısına bir müddet tehlike geçene kadar,yazık bu yatırımcılara,bu vaziyette daha senin kapına uğrarmı,borsayı şişir,şimdide şaçma sapan uygulamalar,zaten saçmaları çoktu,birde buna ilave.
Hafta sonu patlayacakSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Sektörel olarak borsada sert düşüşlerde patronlar fırsat bu diye acaba ne kadar mal sattı,öyleya çakal,tilki,kurt puslu havaları sever.
Okullar tatil
Maçlar seyircisiz.
Diyanetten bir açıklama yok mu?Hani bugün cumada!
Cumaları kaçırmayan elemana sordum gidecek misin diye?Tabi ki dedi. Ama...... dedim.Cuma bu dedi.Durum bu.
Zaten marjı +10 -10 yapılmış.devre kesmeyi kaldırmaları lazımdı.zaten on yukarı yada on aşaya gelince(taban-tavan) devre otomatik olarak kesilmiş olmuyormu[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri