Sayfa 8/1001 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 57 - 64 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    HER GÜN EN AZ % 10 / 15 DÜŞÜŞLERDE KARŞIYA GEÇİP KAHVESİNİ İÇEN SPK, % 5 LİK YÜKSELMEYE devre kesiyor..

ÇOK YAŞA SEN SPK...KÜÇÜK YATIRIMCI DOSTU
    ...onların ben ta...

İşin en kötüsü bizim marj alanımızı daralttı,bu daralma kime yarar,tabiki patronlara...o....ı

Sen sert düşerken %20 uygulamaya devam et,çıkarken %10-5.

Çıkarken %20 uygulaması devam etseydi çoğu zararda olan yatırımcı zararını telafi ederdi,bu günlerde fırsat buydu,yarın ne olacağını kestirmek çok zor.

Abd/faucı : Gelecek birkaç haftada koronavirüs vakalarının hızlandığını göreceğiz...

hay ben senin.....
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Tarım ve Orman Bakanlığı: Egzotik ve pet hayvanların ülkeye girişi durdurulmuştur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    ...şaka gibi,peki kucaklamalar ne olacak ?...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,189
     Alıntı Originally Posted by çağrbey Yazıyı Oku
    Akşama virüs tekrar hortlayacakmı üstat. Şu anda virüs bizden korkmuş gibi bir hava var...
    Valla akşama kapanışına bakmak lazım,şu an Virüs olayı arka plana atılmış gibi,bu neye benziyor,abi,abla be bize Aids vız gelir,Aidisini yiyeyim demeye benziyor

İşin en kötü tarafı bu köftehorlar marj alanımızı daralttı,İstanbula çoluk,çocuğu görmeye gittik burnumuzdan geldi pek borsaylan ilgilenemediğim için,şimdi %5-10 uğraş

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

İspanya'da koronavirüs teşhisi konulan hastalarda ölü sayısı 90, vaka sayısı da 4 bine çıktı

Sayfa 8/1001 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •