Sayfa 166/996 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

#Yunanistan'da Polonya sınır muhafızlarının (yeşil renkli arabalar) Yunan-Türk sınırlarına doğru hareket ettiğini görünce gurur duyuyorum.

Mavi araba İtalyan polisine ait.

Hadi Avrupa! 3000 yıllık Avrupa medeniyetimizin sınırını korumak için bize katılın!

Babayı tuttuk arkadaşlar, bu kodumun arapları başımıza kaldı.
    Bu dediklerin 1500 yıldır başımıza kalmış durumda sayin abim..

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı Koca: Üç yeni tanı daha koyduk , toplamda 5 vatandaşımızda virüs tespit edilmiş oldu
    Bizim filmimiz yeni başladı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,044
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Tercüme-i meali; Yunan gavuru döt korkusuna sınıra, beton bloklar yerleştirdi.
    Adamlar haklı vatanını koruyor,bizimkiler gibi talan edip ülke varlıklarını peşkeş çekmiyor.

Ulaştırma ve altyapı bakanı Turhan : Yarın saat 08’den itibaren Almanya , Fransa , Norveç , Danimarka , Belçika , Avusturya, İspanya, İsvec ve Hollanda’ya yapılan uçuşlar 17 Nisan’a kadar durdurulmuştur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,044
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sağlık Bakanı Koca: Üç yeni tanı daha koyduk , toplamda 5 vatandaşımızda virüs tespit edilmiş oldu
    yavaş,yavaş alıştıra,alıştıra...Zamanında Özal çay höpürtetiyordu bakın bize Çernobil vakıası bulaşmadı diye,olay patlak verdiğinde iş,işten geçmişti.Neyse dedkleri gibi olur dileklerimizlen.

6. Cezaevi konusu gerçekten çok ama çok dikkat edilmesi gereken bir konu. Egerki orada ortaya çıkarsa eyvah ki ne eyvah cezaevinde sistem tamamen çöker hatta bence madem af çıkacak bir an önce cikarmalilar.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
    Fısıltı gastesine bakacak olsak virüs çıkmayan karantinaya girmeyen insan kalmadı. Kimle konuşsam bir şeyler anlatıyor.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,302
     Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Cezaevi konusu gerçekten çok ama çok dikkat edilmesi gereken bir konu. Egerki orada ortaya çıkarsa eyvah ki ne eyvah cezaevinde sistem tamamen çöker hatta bence madem af çıkacak bir an önce cikarmalilar.
    Virüsten arta kalanları onlar temizler artık. Onlar hayatı Virüsten daha çekilmez eder . Devletin sorumluluğu alsın tedbirini , tamam adamlar ölmesin ama dışarı da çıkmasın.

Sayfa 166/996 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •