Sayfa 349/1002 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Viop - XIII

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    benim en çok tırstığım marketlerdeki pos cihazları...nefret ediyorum bazı insanlar var poşeti alıyor açmak için işaret parmağını diline götürüyor allahın belaları sonrada o parmakla pos ta şifre giriyor...bazen hiç dayanamıyorum yahu diyorum şimdi parmağını ağzına götürdün sonrada posu tuşluyorsun o parmakla pislik bu yaptığın ya diyorum...surat kıpkırmızı ses yok...valla kadın erkek dinlemiyorum kim yaparsa o an beynim dönüyor...mide bulandırıcı ya...
    Artik insanlar temizlik hastasi olacak bence. Virus gecip gitse de aynen devam edecekler.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu virüs tanısı akut safhada olanlar için tetkike gönderiliyor sanırım. Buda bizde bu sayı binlerce olabilir. Çin'deki ölüm sayısı da 1 milyon dan aşağı değildir. Çin'de ortaya çıkan bir virüs İtalya'da binlerce ölüme bu kadar kısa sürede ulaşmaz. Avrupa'daki sayılar doğru lakin asya için bunun çok daha üstü tahmin ediyorum. Ana şu da bilinmeli ABD de geçen yıl gripten ölen insan sayısı 72 bin her grip öldürücü önemli olan zayıf insan yada yaşlı insan için bu grip öldürücü

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    temassiz kullanin, bankanizdan talep edin yoksa
    Temassiz 120 tl maksimum

4.  Alıntı Originally Posted by Tahsin 41 Yazıyı Oku
    Senin tespitlerin öngörülerin çok güzel takip ediyorum. Teşekkürler. Bu akşam için ne bekliyorsun

GM 9 Pro d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu aksam degıl salıdan sonra.......tekrar dalıs yapacak....93 hafıf kalacak......bence eger olmazsa kurtarır tum borsalar haftaya fınal olacak
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Bence trump ta virus yok. Olsaydi karantinaya alinmasi gerekirdi. Ekrana cikip bende virus var demez, bu nezaketsiz olur.

6.  Alıntı Originally Posted by Rock'n Roll Yazıyı Oku
    bu gece 112 altı long ..114 ve üstü short da benden..... gelirse uygularız...gemezse sağlık olsun...

stoplar kısa....
    shotlar bekliyor... patlayana kadar......
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    kart temassız zaten ama bazen şifre giriyorum bazen temassız çekin diyorum...kredi kartı da kullanmıyordum aslında çıkarttık yine banka zırt pırt aradı...iyi dedim gönderin bi tane...

sadece posta değil ya bir de meyve sebze reyonunda poşet açıyor yine parmağı dile götürüyor sonra o elle meyve sebze seçiyor eline alıyor bırakıyor icabında arkasından icabında ben dokunuyorum veya bir başkası onun bıraktıklarına...iğrenç ya...

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    temassiz kullanin, bankanizdan talep edin yoksa

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu virüs tanısı akut safhada olanlar için tetkike gönderiliyor sanırım. Buda bizde bu sayı binlerce olabilir. Çin'deki ölüm sayısı da 1 milyon dan aşağı değildir. Çin'de ortaya çıkan bir virüs İtalya'da binlerce ölüme bu kadar kısa sürede ulaşmaz. Avrupa'daki sayılar doğru lakin asya için bunun çok daha üstü tahmin ediyorum. Ana şu da bilinmeli ABD de geçen yıl gripten ölen insan sayısı 72 bin her grip öldürücü önemli olan zayıf insan yada yaşlı insan için bu grip öldürücü
    doktor bu grıp degıl dedı vırus dedı.....grıple alakası ınfulanza yokmus
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 349/1002 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •