Umreden dönenler ciddi sıkıntı olacak bize . Gelenler de ziyaret edecek olanlar da corona falan takacak insanlar değil.
Umreden dönenler ciddi sıkıntı olacak bize . Gelenler de ziyaret edecek olanlar da corona falan takacak insanlar değil.
Sevgili Egeduk,
Ben 30 sene Kanada'da yasadim, calistim.
Orada iyi bildigim bir konu var.
Yapilan bu tur her hatanin maddi bir karsiligi var.
Hatta, sirketler, calisanlarina 1 Milyon dolara kadar hata sigortasi yaptirir, primi calisanina odetir.
O nedenle hemen tum sektor, yogurdu ufleyerek yer.
Simdi bizdeki duruma bir bak.
KOBI'leri olan arkadaslarim dostlarim var, hemen tumu kara listede.
Odemeyi iki gun geciktirdim abi, hayatim karardi diye anlatirlar.
Ee banka bu hatalarindan herhangi bir odeme yapiyormu.?
Tuk.Hak.Heyeti karari var elimde, banka calisani icraya gideceksin diyor, icra yoluyla alabildim alacagimi.
Onlar icrada biriken dosya sayisini, icra takibi yaptiginda, karsilastigin zorluklari ve harcadigin zamani cok iyi biliyor.
Katilirsiniz katilmazsiniz ama bu bankalar ve bu ahlak yapilari ile ekonomiyi belli olcude durduruyorlar.
Kobisin gununde odemedin, hadi kara listenin dibine, bankasin, kafana gore hesaplardan para caliyorsun, ne kara liste var ne tazminat.
Ha BDDK var dimi.
Gorursem soylerim.
Çekirge istilası, Afrika'da başladıktan sonra yayılım gösterdi ve dünya gündemine girdi. Corona virüs ile mücadele edilirken, bir taraftan da çekirge istilasının yaygınlaşması ve sonuçlarının ağırlaşmasından korkuluyor. Peki çekirge istilası kıyamet alametleri arasında mı?
https://www.haberturk.com/cekirge-is...nda-mi-2613440
"Misfortunes never come singly" diye bir lafı vardır gavurların.
Bela tek başına gelmez...
Corona virüsü. Çekirgeler.
Bir de mutasyon yaratır mı bu durum?
Şimdi sırada ne var acaba?
Reha abi alkolüne sahip çık. Allahtan halkımız kendi rakısını yaptığı için elde bir miktar stok var.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...kaldi-5679014/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Göktaşı teğet geçer
Yer İmleri