Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8015 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Tabiki kimse kriz çıksın istemez. Ülkenin kötüye gitmesini neden isteyelim. Virüs bize yarasın, çinden bize yönelsinler, tekstili gıdayı bizden alsınlar, tarım hayvanlılık coşsun köylü ayağa kalksın ülke şahlansın ben borsada kaybedeyim. Ama sanki bu virüs küresel krize bahane olarak hazırlanmış gibi hissediyorum. Dünya zaten doyma noktasına gelmişti dow sınırlarını aşarak bütün piyasaları zıplattı ve altın vuruş geldi. Geçen sene 90 bin altına geldiğimizde ekonominin ne kadar kötü olduğunu, hazinenin nasıl boşaltıldığını , damatın şapkadan kriz çıkartacağı konuşuluyordu. Sonra s400 den ses çıkmadı trump biraz gülümsedi ve idlip suriye derken patron rallisi yaptık. Lakin hiç birşey düzelmedi. Biz krizi zaten en azından üç yıldır net yaşıyoruz.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Tabiki kimse kriz çıksın istemez. Ülkenin kötüye gitmesini neden isteyelim. Virüs bize yarasın, çinden bize yönelsinler, tekstili gıdayı bizden alsınlar, tarım hayvanlılık coşsun köylü ayağa kalksın ülke şahlansın ben borsada kaybedeyim. Ama sanki bu virüs küresel krize bahane olarak hazırlanmış gibi hissediyorum. Dünya zaten doyma noktasına gelmişti dow sınırlarını alarak bütün piyasaları zıplattı ve altın vuruş geldi. Geçen sene 90 bin altına geldiğimizde ekonominin ne kadar kötü olduğunu, hazinenin nasıl boşaltıldığını , damatın şapkadan kriz çıkartacağı konuşuluyordu. Sonra s400 den ses çıkmadı trump biraz gülümsedi ve idlip duriye derken patron rallisi yaptık. Lakin hiç birşey düzelmedi. Biz krizi zaten en azından üç yıldır net yaşıyoruz.
    çinden mal alamazssak enflasyon hortlar. aklına gelebilecek nerdeyse tüm ürün. çekirdek (çiğdem) dahil.

birde çin olmazda tr olsa.

şuan alt yapı hazır değil

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    çinden mal alamazssak enflasyon hortlar.

birde çin olmazda tr olsa.

şuan alt yapı hazır değil
    Ben 40 yaşındayım. Turizmde çalışıyorum, 2008 krizinde tekstilde iflasımız var ve şoföründen otel sahibine kadar kimle konuşsak krizin böylesini görmedik diyor. Virüsten öncede böyleydi yani yeni bi durum değil. Yıllardır krizdeyiz ama krizi öteleye öteleye yumruğun en şiddetlisini yemeye doğru ilerliyoruz.

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Ben 40 yaşındayım. Turizmde çalışıyorum, 2008 krizinde tekstilde iflasımız var ve şoföründen otel sahibine kadar kimle konuşsak krizin böylesini görmedik diyor. Virüsten öncede böyleydi yani yeni bi durum değil. Yıllardır krizdeyiz ama krizi öteleye öteleye yumruğun en şiddetlisini yemeye doğru ilerliyoruz.
    yani çine alternatif ülkeler diğer asya ülkeleri olabilir tayvan vs.

türkiye olamaz bende bunu demeye çalışıyorum.

şuan birşey eksen kim bilir ne zaman hasat alırsın . seri üretim desen nitelikli personel bulamazsın. fabrikanın altyapısı hazır değildir vs vs.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yani çine alternatif ülkeler diğer asya ülkeleri olabilir tayvan vs.

türkiye olamaz bende bunu demeye çalışıyorum.

şuan birşey eksen kim bilir ne zaman hasat alırsın . seri üretim desen nitelikli personel bulamazsın. fabrikanın altyapısı hazır değildir vs vs.
    Bende kazığa daha oturmadık diyorum işte bu da teğet geçer mi yaşarsak göreceğiz.

6.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Sn.laguna ne bekliyoruzki gidişattan.
    Benim bulundugum ilde 7 tane Kit (kamu iktisadi teşekkülü) var idi.
    Şu an 0 ...
    Bir kismi satildi, bir kısmı kapatildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •