Sayfa 479/1002 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,825 - 3,832 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by NONAME Yazıyı Oku
    Ariston Bey hangi termaldesin. Ben de oralardayım. Bolu, Afyon, Yalova? Görüşelim buraya yakınsan.
    Bu yaz termale gitsem mi diye düşünüyorum. Önemli olan gönüller bir olsun.

Sitenin havuzu, saunası vs var ondan sordum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Newyorkunda karantinaya alacagini soylemis mark minervini

They are talking about locking down New York City like Italy. This shit is about to get real. Headline risk and uncertainty are the highest I have ever witnessed during my career. Can't rule out lower stock prices from here, or even a continued meltdown.

https://twitter.com/markminervini/st...824966657?s=19

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sigara içenler daha dayanıklı oluyor, ölen ölüyor içen içmeye devam ediyor. Yani testten geçmiş olmamız lazım. ilk defa sigara içen öksürükten içemez, gözlerinden yaş gelir.
    Direk solunum yoluna dalıyormuş virüs, astım lı koah lı hastaların işi daha zor deniliyor, göğüs hastalıkları hastanelerinde hasta sayısını takip etmek lazım, azalma oluyor mu diye
    Hamdım Piştim Yandım

4. Normal şartlarda yıllardır sigara içen birinin akciğer kapasitesi ister istemez azalmıştır

Merdiven çıkarken , spor yaparken vesaire vesaire gibi dolaşım sisteminin temposunu yükselten her türlü eylemde tirtlar kalır üstüne de bi tane sigara yakar

Aynı şekilde solunum sistemi üzerinde etkili olan bir virüsün sigara içenlerde daha az etkili olduğunu düşünmek ancak tilki bir buzdolabinin düşünsel ürünü olabilir diye düşünüyoruz

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Boş verin viobu borsayı yarın 1 ton sarımsak 1000 litre sirke alacağım böyle giderse bir dış sarimsaga 10 kontrat alsam köşeyim.[emoji23][emoji23] Bu arada sarımsak 40 TL olmuş kg.
    Kahrolsun çin sarımsağı, yaşasın yerli sarımsak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    Akşam arkadaşlarla muhabbeti geçti rakı diyor coronanin ilacı diyor.Direkt boğazları agizi ve ciğerleri dezenfekte ediyor diyor.Kolonya ile diş rakı ile iç dezenfekte edilmesi diyor �� Sırada beyaz peynirin de iyi geldiği araştırıyor.����
    Ben onu dolar topiginde 2 aydir diyorum, Corananin önleyici tek ilâcı rakıdır deye, ahali hala kocakarı ilaçlarından medet umuyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    maskeyle girersen bulaşmaz..
    valla virüslü hastaya bakan doktorların elbisesi bu.

havuza denize böyle girmedikte sıkıntı olmaz.

Attached Images Attached Images

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim de canım çekti şimdi.

Ben toplu ezip zeytinyağı ile kavanoza koyup, gerektikçe kızartmış ekmek üstüne sürüp yiyordum. Pizzacılar ekstra para ile servis ediyorlar.
    Evet güzel oluyor gerçek hakiki zeytinyağı ile olacak ama Allah'tan 0.8 asit has zeytinyağı miz var 40 litre.Sanirim virüs birazda proteinler ile ilgili onun için protein veriliyormuş hastalara onuda kendi organik köy tavuğu ve bıldırcın yumurtası ile hallederiz bahçede maydonoz ıspanak,dere otu yeşil soğan var çam ağacı iğnesi oda bol her taraf orman kekik zahter,defne agacimda var bayağı tedbir var gibi inşallah atlatacağız coronayi.

Sayfa 479/1002 İlkİlk ... 379429469477478479480481489529579979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •