Sayfa 472/1002 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Cassandra Geçidi filmi gibi olmuş.

sputnik
    >>>>>
    Irak’ın başkenti Bağdat’tan İstanbul’a gelen uçağın inişine izin verilmedi. İçinde Türkiye vatandaşlarının olduğu uçak Ankara’ya yönlendirilirken, uçaktan yolcuların inmesine izin verilmediği ve uçağın Bağdat’a geri gönderileceği öğrenildi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Coronanin tek önleyici ilacı rakıdır, deye yazıp bilgi versenize.
    Akşam arkadaşlarla muhabbeti geçti rakı diyor coronanin ilacı diyor.Direkt boğazları agizi ve ciğerleri dezenfekte ediyor diyor.Kolonya ile diş rakı ile iç dezenfekte edilmesi diyor 😄 Sırada beyaz peynirin de iyi geldiği araştırıyor.😂😂

3. Dört hırsız sirkesi, ismini tarihi bir olaydan alan bir sirkedir. Yüzyıllardır ilaç olarak kullanılan bu sirkenin ilginç bir hikayesi vardır. Hikayeye göre 14.yy’da günümüzde Fransa’ya ait olan Marsilya şehrinde yaşanan veba salgınında (bu veba salgını tüm Avrupa’da yaşanmış ve 14.yy’da 25 milyon insanın ölümüne yol açtığı bazı kaynaklarda geçmiştir), dört hırsız vebadan kırılan köylerdeki ev ve dükkanları soyuyorlarmış ancak bu hastalıktan etkilenmiyorlarmış. Rivayete göre hırsızlar vebadan ölen kurbanlarını soyarken suçüstü yakalanmış ve haklarında idam cezası verilmiş ancak veba hastalığına nasıl yakalanmadıklarını söylerler ise af edilecekleri kendilerine söylenmiş ve onlar da yaptıkları bir sirke ile ellerini yıkadıklarını ve bu sirke ile gargara yaptıklarını itiraf etmişler. Hırsızlar af edilerek sokaklarda bu sirkenin hazırlanmasını insanlara göstermeleri karşılığında serbest bırakılmışlardır.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

4. O tarihten beri yüz yıllardır dört hırsız sirkesi adıyla bilinen bu sirke pek çok hastalık için kullanılmıştır. İnternetten bakabilirsiniz nasıl yapıldığı biraz uzun fazla vaktinizi almak istemedim.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

5. Gökten patlıcan yağma hikayesi doğru olabilir.

https://twitter.com/emrekulac/status...19748786909185

Şöyle bir not da var
    @emrekulac
    adlı kişiye yanıt olarak
    Görüntülerin Kanada'da yaşayan İran vatandaşı Amin Taghipour tarafından efekt programı ile yapıldığı söyleniyor. Sputniğin haberinden sonra olay ilgi gördü.

6.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Fitil olarak alırsan koku olmaz sanıyorum.
    Sarımsak yerli olsun,mümkünse Kastamonu, Taşköprü.
    😂. 😂 😂 😂 👍

7. Herif sabahtan satışa başlayınca alıcı bulamıyor, 15-20 dakika yukarı çekiyor, pazartesileri genelde umutlu başlanıyor. Önemli olan kapanış.

8.  Alıntı Originally Posted by emir77 Yazıyı Oku
    😂. 😂 😂 😂 👍
    Bir umuttur yaşamak herşey denenebilir

Sayfa 472/1002 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •