Sayfa 214/996 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,705 - 1,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Dolar/TL 6.3801

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Kesin gitme üstadım.
    Diş hekimini aradım. Biz özel muayenehaneyiz normalde daha çok müşteri istememiz lazım ama keşke herkes sizin gibi bilinçli olup iptal etse dedi.. kimse iptal etmiyor ve ciddi risk altındayız diye söyledi.

3. Yeni açıklanacak paket vb neyi kapsıyor acaba? Devlet geliri ciddi azalırsa ne önlem alınabilir sizce?

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Diş hekimini aradım. Biz özel muayenehaneyiz normalde daha çok müşteri istememiz lazım ama keşke herkes sizin gibi bilinçli olup iptal etse dedi.. kimse iptal etmiyor ve ciddi risk altındayız diye söyledi.
    Cevabı doktor vermiş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Jolly tur tatillerimi iptal etmiyor ve para iadesi yapmıyor. Telefonlarıma dönüşte yapılmıyor.Ekşi de benim için konu açabilecek var mı?

6. Ben olsam gitmem
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    persembe gunu kontrol randevum + 1 dolgum (onemsiz) var dis hekimine..gitmesem mi acaba..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Dolar yukarı ona altın aşağı gibi bir durum oluştu...

Yanyana gitmeyi bıraktılar.

Gram altın dolar kuruyla durumu idare ediyor gibi görünse de altıncılar şaşkın.

Hani altın güvenilir limandı.

Ezberler tek tek bozuluyor bu alışılmadık krizde...

Öyle bir kriz ki, hiç bir şeyin kıtlığı çekilmiyor. Belirgin bir gıda kuyruğu yok.

Türkiye gündemi tümüyle unutuldu.

Hastalığın (pandemi) tetiklediği bir dünya ekonomik krizi...

Bunu da gördük.

Tartışmanızı kimse merak etmiyor bu yüzden özelden yapın , hiç yakışmayacak sözler yazıyorsunuz ayıp oluyor ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 214/996 İlkİlk ... 114164204212213214215216224264314714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •