Sayfa 596/1002 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,761 - 4,768 arası.

Konu: Viop - XIII

1. toaso taban

2.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Gırgırına yazdığım bir yorumdu, olumsuz algılanacak bir durum yok.

Gönül isterki bütün forum yolunu bulsun. Zaten forumda düzgün analiz yapanda belli, illa long olacak endeks 200.000 300.000 olacak diyenlerde belli. İşi bilen gülüp geçiyor bu arkadaşlara.
    Olumsuz algılamadım,
    niyetiniz bende aşikardı.
    Ben yorumunuzu farklı yöne çekebilecekler için bir açıklama fırsatı olarak gördüm.Siz yanlış anlamayın...
    Ben trade ediyorum, fiyat nereye ben oraya....
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

3. dünya boşuna uğraşıyor..genlerimizi aşılarsak iş çözülecek.....

biz el yıkayarak işi bitirdik zaten.....
    Yatırım tavsiyesi değildir...
    https://www.youtube.com/watch?v=pBGfUybFnAs

4. sp kıçını kaldıramadı yaww,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. Borsanın kulakları tıkalı sanirim...Iyice felç olmus...yarina tepki gelirse buralarda yataya bağlayabilir sanki..y.t.d..

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Eğer coronayı böyle atlattıysan taşıyıcı pozisyonundasın yüksek ihtimal. 184 arayıp bildir kendini toplum sağlığı açısından. Karantinaya alsınlar seni. Ya da moderasyon bildirsin arkadaşı gelip alsınlar evden. Tehlike arz ediyor.
    Artı teması nerede ettin kimdi o? Tehlikelisin şu anda. Hemen bildirin arkadaşı.
    $0 At'ın bakıcısına söyleyelim de uygun troll ücreti karşılığı sazlarıyla terapi yapsın hepine topuna..

7. Dünya gündemini sarsan iddia! ‘Virüs ortadan yok oldu’

Avustralyalı bilim insanları haliz hazırda olan iki ilacın yeni tip koronavirüsün (Kovid-19)’ü tedavi edebileceğini belirtti. Doktorlar, söz konusu ilaçlarla tedavi edilen enfekte kişilerin iyileştiğini ve "virüsün ortadan yok olduğunu" iddia etti

Her an her şey olabilir. '' Elbette bulunur kurtaracak baht-ı kara kaderini''

Doruysa 15 gün borsalar tavan giderrrrr.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    88 bin valla bakıp bakıp şaşırıyorum. Yukarılarda stop olmadaydık adamı virüs bulaşmadan koronalıya çevirirdi.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 596/1002 İlkİlk ... 96496546586594595596597598606646696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •