Sayfa 594/1002 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: Viop - XIII

1. IMF ve Fed para verdikçe hisseler taban oluyor ...

Yani arabanın anahtari kredi verenlerden IMF ye Fed e geçmiş gibi bir durum var

Kredi verenlere bu kredi musluklari açılıyor aslında

Yani devir teslim gibi gözüküyor

Yakında Fed ve diger merkez bankaları hisse alım programına geçiyor derlerse şaşırmam

Olur mu olur

İşte o zaman acaip olur

Şu anda az acayip

2.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Çok zor, çok zor bir durum. Allah insanı kar ile sınamasın, terbiye etmesin
    Sayın AmigoOrhan burada övünmek yada egomu tatmin etmek için yazmıyorum. Sizin alıntıladığınız bilgiyi de bu amaçlarla yazmadım. Aslında daha fazla zamanım olsa burada işlemlerimi de yazardım. Gerçi daha önce bana ve analiz paylaşımı olanlara yapılan çiğlikler ve başlıkta belirttiğim yazmama sebeplerimden olmasa.
    Yazma sebebim az da olsa kritik değerler ve bilgileri çok net olmadan aktarmak ve zaman geçirmek.
    Bol kazançlar...
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

3. kredi felan para bol olsun iyi olur piyasa rahatlar Türkiye zaten İMF ye üye düşük faizli olur herhalde alsa iyi olur.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

4.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Seninkiler halleder onu da, hem nası di mi..
    IMF ile bu devirde yapılacak anlaşma, sadece gelen paranın vadesi gelen borçların ödenmesi için kullanılmasını kapsayacağı için pek anlamı olmaz. Ama iyi bir program ile Standby anlaşması yapılır ise o zaman gelmeyen yatırımlar falan gazı ile bir takım şeyler olabilir.
    2001 yılında bizim için iyi bir fırsat vardı ama biz kolayı seçtik ve gelen parayı betona gömdük. Eğer bu kadar bu beton işlerine takılmasaydık şimdi biraz daha avantajlı durumda olabilirdik.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

5.  Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Sayın AmigoOrhan burada övünmek yada egomu tatmin etmek için yazmıyorum. Sizin alıntıladığınız bilgiyi de bu amaçlarla yazmadım. Aslında daha fazla zamanım olsa burada işlemlerimi de yazardım. Gerçi daha önce bana ve analiz paylaşımı olanlara yapılan çiğlikler ve başlıkta belirttiğim yazmama sebeplerimden olmasa.
    Yazma sebebim az da olsa kritik değerler ve bilgileri çok net olmadan aktarmak ve zaman geçirmek.
    Bol kazançlar...
    Gırgırına yazdığım bir yorumdu, olumsuz algılanacak bir durum yok.

Gönül isterki bütün forum yolunu bulsun. Zaten forumda düzgün analiz yapanda belli, illa long olacak endeks 200.000 300.000 olacak diyenlerde belli. İşi bilen gülüp geçiyor bu arkadaşlara.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende akşam pazarı ucuzluğu olursa biraz mallanıcam, daha doğrusu cuma verdiklerimi yerine koyacam
    ne malı alıcan dayı!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. İtalya Başbakanı Conte: "Virüs henüz zirve yapmadı"

- İtalya Başbakanı Giuseppe Conte, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle riskli haftalara girdiklerini ve krizde henüz zirve noktasını görmediklerini söyledi.

Bunlar ölenlerden memnunlar galiba zirve yapmadı diyor ......zirve yapması için ayıptır söylemesi bir yerlerine mi girmesi girmesi lazım ............töbe töbe.... günaha sokuyorlar ada mı.....
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende akşam pazarı ucuzluğu olursa biraz mallanıcam, daha doğrusu cuma verdiklerimi yerine koyacam
    Bende petkim soda şişe aldım tepki gelse boyutuna bakmak lazım. 91500 ler olabilir ama olmazda 88 altına inerse fena. Baktım yükselmiyor satarım. En düşük yerlerden aldım.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Sayfa 594/1002 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •