Sayfa 652/1002 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,209 - 5,216 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Bankalarda para fonda vs olabiliyor. Çoğunda hisse de olabiliyor. Borsa kapatılırsa fiyatların geçerliliği daha da şüpheli olabilir. Para yatırıp çekmek isteyenler içi geçerli fiyat sorunlu olur.

Fiyatın ne olduğu belli oması için açık olmasında fayda var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    İNGİLTERE BAŞBAKANI SÖZCÜSÜ: KORONAVİRÜS NEDENİYLE OKULLARIN KAPATILMASI ŞU ANDA ATILACAK BİR ADIM DEĞİL

Ben de katılıyorum tedbir tedbir güzel de ama korona bitmez kiiiii en güzeli her şey serbest olacak , yakalananlar hastaneye gitsin , yakalananlara 1 hafta istirahat ..........yani bu virüse karşı bağışıklık kazanmamız gerekir.her yakalanan ölürse sanki veba hastalığı gibi bütün abartılara ewet ama bu bir grip arı sokması gibi bir şey geçer gider.
    Şaka mısın sen? bu hastalıkla bire bir uğraşan doktorlar söylüyor;bu grip değil,hastalar son evrede nefes alamadığı için boğularak ölüyor diyor,sen kalkmışsın arı sokması vb...

Bu hastalık inşallah İtalya Ve İran gibi yaşanmaz ülkemizde de,grip mi yoksa modern çağın vebası mı anlamayız...

3.  Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Ben yeniyorum palayı :D
    Bist100 118.600 den beridir hep short tarafındayım. Gere endekse gerek pegasusa.

Bist zaten 120 binde ikili tepe yapmıştı. Virüs mirüs derken tuzu biberi oldu. Aslında çok da kahin olmaya gerek yoktu.

Formül basitti. İkili tepe + Corona.. Bir yıldır kapalı olan viop hesabımı açtırdım ben sırf shortlamak için şubatta
    Aslında bir çok formasyonun ,sayımın analizin fake olma ihtimali vardır ama virüs ortaya çıkınca düzeltme olmaması imkansızdı. derinliğini bilmek her zaman zordur. Sebep bilimin tüm alanlarında olan savrulmalar.
    şu anda bulunduğumuz yerden bir destek bulursa teknik olarak 2 senaryo ihtimali oluşacak.
    Aşağı devam ederse dönüş için (düzeltme) 3 senaryo oluşacak.

YAZIP ÇİZDİKLERİM
    YATIRIM TAVSİYESİ OLMAYIP
    FALDAN ÖTEYE GİDEMEZ
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

sağlık bakanı bence rakamları abartmalı ŞU SAATTEN SONRA. - FAKINDALIK AÇISINDAN.

çünkü hala virüs vız gelir tırıs gider anlayışı hakim HALK TARAFINDA.

algı ile yönetilmeye çalışan toplumlarda böyle olmalı.

virüs çok hızlı yayılor algısı oluşturulmalı.

6. TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

Poz kaparken açtığı yeri alıntılamayan bilgilendirmeyen sıfır vurgu vesair misali..

8. 20 yıllık bist100 grafiği grafik aylıktır..

Sayfa 652/1002 İlkİlk ... 152552602642650651652653654662702752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •