Sayfa 651/1002 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Viop - XIII

1. italyadan videoları izlediğimde olayın dr hemşire ve yetersizliğinden çok cihaz, ekipman yetersizliği görüyorum. Başıboş hastalar, yer ve ekipman yetmezliği nedeniyle koridorlarda orada burada sefil halde yatıyorlar.
    Ben askeri dr dum, emekli oldum.Bizim bütün hastanelerimiz barış normal hizmetlerini yürütürken, savaşta yatak ve ekipman ve personel açısından en az %100 artırılacak şekilde dizayn edilirdi.
    Anlaşılan italyada sağlık hizmetleri oldukça plansız gelişmiş.
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

2. dowu dagıtıolar
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bugun sayinin 50 ye yaklasmasini bekliyorum

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnşallah sınırlı kalır sayı. Bu konuda ülkem için bunu canı gönülden istiyorum...
    Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIŞMASIZ başımı sallayıp onaylıyorum.
    Selametle.....

4. italyada bugün sayı kaç oldu haber geldimi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
     Alıntı Originally Posted by Scarface51 Yazıyı Oku
    Haklısınız Sn laguna sakinliği özledik.
    Yada nakite geçip ekranı kapatıp para kazanmaktan ziyade hayattan zevk almaya bakmak gerekiyor. Ortam sakinleştikten sonra tekrar döneriz. Borsa bir yere kaçmıyor. Hem borsanın hem virüsün hemde istanbulun stresi bizi hasta etmezse iyi.bak dow dax yine şarampole yuvarlanmaya çalışıyor. Neyse herkese iyi akşamlar.
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Palaya bişii olmaz. Millet 87binde düşüş durur der mallanır pala Burdan bi verir 48bine kadar, ordan toplar sen ben o bu şu batar palaya yine bi mok olmaz
    Hala palayı yeneceğini düşünen var mı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Niye yenelim onu
    O bizim veli nimetimiz
    O nereye biz oraya

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben yeniyorum palayı :D
    Bist100 118.600 den beridir hep short tarafındayım. Gere endekse gerek pegasusa.

Bist zaten 120 binde ikili tepe yapmıştı. Virüs mirüs derken tuzu biberi oldu. Aslında çok da kahin olmaya gerek yoktu.

Formül basitti. İkili tepe + Corona.. Bir yıldır kapalı olan viop hesabımı açtırdım ben sırf shortlamak için şubatta

Sayfa 651/1002 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •