Akþam seansýnda da sopaya devam edecekler. Neyse en fazla %3 sopalar. Baðýmlýsý olduk. 116500 den 112 bine kadar her yerden longladik. Tepkiye oynayanlarinda eline verecekler.
Akþam seansýnda da sopaya devam edecekler. Neyse en fazla %3 sopalar. Baðýmlýsý olduk. 116500 den 112 bine kadar her yerden longladik. Tepkiye oynayanlarinda eline verecekler.
Ben yazmýþtým. Araplarýn parasý orada, nakit akýþý kesilir ise gidebilir diye. Muhtemelen paralarýný çekiyorlar.
Birisi yazmýþ.
Bakayým yabancý bir yorum var mý?
>>>>>>>>>
Þahsi Öngörüler
@Sahsi_Gorusler
2008 deki kriz de #lehman brothers batarken #abd #citigroup batmasýn diye hazinesinden 45 milyar dolar destek çýkarak batmasýný engellemiþti.Peki tüm dünya #borsa 'larý sert düþerkn #citi bu duruma öncesinde hazýrlýklý mýydý?Açýkçasý sanmýyorum,zarar yazma ihtimalleri daha yüksk.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Ey arkadaþlar kriz her daim kurbanýný ister kan ile beslenir sermaye el deðiþtirmeli baþka þekilde sonlanamaz dünya emeklilik sistemi çöküyor bu zararý karsilayamazlar
rica ederim Dostum. borsada trendsiz hareket edilmez. dowda 20,700-21 bin civarýndan geçen trende göre bizimde 88-89 bine düþmesini bekliyordum ama bizim endeks çok nazlý nazlý indiðinden 92 binleri zor gördü. normalde bilinen mevzu nedir; para tekniði çizer. þimdiki mevzuda; korona tekniði çizer. bu ay içinde bi dip bulunmasý gerekiyor. sonrasýnda virüsten iyi haberler çýkarsa 3 aylýk bilanço beklentisi içinde ortam normale dönebilir. küçük yatýrýmcý düþüncesidir. y.t.d.
Dünyada en zor þey kýrýlan bir kalbi onarmaktýr...
Yer Ýmleri