👏 👏 👏Bazı gönderileri anlamakta gerçekten zorlanıyorum, gerçekten.
"Dow toparlarsa şuradan döneriz, buradan gideriz."
"Aşı gelirse", "İtalya yatışırsa", "Trump gaz verirse", "Fed para dağıtırsa", "VIX gerilerse".....
Döndük, dönüyoruz
Az sonra, biraz sonra v.s. v.s.
Bunları yazanlara da bakıyorum, gerçekten piyasa konusunda bilgili kişiler çoğunlukla.
Döndük, döneceğiz, az sonracı bilgili, tecrübeli arkadaşlara birazcık insaf diyorum birader.
"BU DERECE BÜYÜK BİR KIRILMA AKŞAMDAN SABAHA DÖNER Mİ?"
Hadi aklın yok, gözün de mi yok kardeşim...?
Aç bir önceki ciddi krize bak; 2007 ekimden 2008 kasıma kadar 1 yıl sürmüş düşüş. (bir yıl...) Ve bu bir yıllık sürede aylık grafikte sadece 3 yeşil bar var. Diğerlerinin tamamı KIRMIZI. Ve 2008 Kasımdan sonra dip oluşumu öyle dediğiniz gibi akşamdan sabaha değil, TAM 4 AY SÜRMÜŞ.
Ben hisseciyim, Viop dan zerre, gram anlamam. Benim gibi çok hissecinin burayı okuduğuna da eminim.
Ama şunu bilmek için hisseci veya Viop çu olmaya gerek yok: "Pozisyonumun bakış açımı bozmasına izin vermemeliyim" Döndük, dönüyoruzcuların çoğunun aldıkları ya da alacakları pozisyona göre duygularına yenildiğini düşünüyorum.
Burayı okuyorum sürekli, çünkü burası piyasaya ilişkin en zengin ky tartışma platformu ve bence "viop elbisesi" bu başlığın içeriğine dar geliyor.
Tebrikler üstat tam yerinde olmuş..
Saygılarımla.
Yer İmleri